Development

Infrastructuur
NAF zoekt inschrijvingen voor jaarlijkse Architectuurprijs

NAF zoekt inschrijvingen voor jaarlijkse Architectuurprijs

Prijsuitreiking op nieuwe Digital Architecture Design Day 2019 in november.

Sculptuur van NAF Architecuurprijs © NAF
28 mei 2019

Prijsuitreiking op nieuwe Digital Architecture Design Day 2019 in november.

Het Nederlands Architectuur Forum (NAF) reikt in november voor de tiende keer de NAF-architectuurprijs uit. Daarvoor is de organisatie nu op zoek naar inschrijvingen. De prijs wordt uitgereikt tijdens de nieuwe Digital Architecture Design Day 2019.

De NAF-architectuurprijs wordt sinds 2008 jaarlijks uitgereikt voor de beste digitale architectuur. De prijs wordt uitgereikt aan een individu, groep of organisatie die een bijzondere prestatie heeft geleverd op het gebied van business- of IT-architectuur. In 2015 en 2017 werd er geen winnaar gekozen omdat er te weinig inzendingen waren.

De architectuurprijs werd voorgaande jaren uitgereikt tijdens het Landelijk Architectuur Congres (LAC). Vorige week werd bekend dat het doek voor het LAC is gevallen en dat het congres in een andere vorm doorgaat, namelijk als Digital Architecture Design Day 2019. De NAF-architectuurprijs wordt nu tijdens dit nieuwe evenement uitgereikt.

Geldbedrag

Uit de inzendingen wordt door een jury een winnaar gekozen. Aan de prijs is een geldbedrag van 5000 euro verbonden, die wordt besteed aan een door de prijswinnaar te bepalen goed doel. De jury bestaat uit De jury van de NAF Architectuurprijs bestaat uit Peter Beijer (DXC Technology), Martin van den Berg (De Nederlandsche Bank/Vrije Universiteit), Stef Joosten (Open Universiteit) en Rian van Heur (AG Connect). Geïnteresseerden kunnen zich tot 15 september voor de prijs inschrijven. Daarvoor hoeft een deelnemer geen NAF-lid te zijn.

Vorig jaar ging de prijs naar Goede Doelen Loterijen. Ook kreeg Marlies van Steenbergen de NAF-penning, die door het NAF-bestuur jaarlijks wordt uitgereikt door het NAF Bestuur toegekend aan iemand die van bijzondere betekenis is voor het NAF en/of de ICT-architectuurgemeenschap in Nederland.

Ook een interessante architectuur?

Meld je dan nu aan voor de NAF Architectuurprijs. Kijk voor meer info op www.naf.nl/architectuurprijs en meld je vóór 15 september aan. Ook als niet-NAF-lid kun je deelnemen.

Lees meer over Development OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.