Overslaan en naar de inhoud gaan

Events & opleidingen

AI Day

ai-day-2024
©

Dinsdag 21 mei 2024

Met de komst van generative AI-oplossingen lijkt de inzet van AI in een stroomversnelling te komen. In de publieke opinie, maar zeker ook in het bedrijfsleven krijgt AI de volle aandacht. De belofte is dat AI kan helpen de concurrentie voor te blijven en de eigen productiviteit te verhogen. Maar hoe dan? Hoog tijd om in actie te komen!

Beeld & Geluid, Den Haag

Telecom Insights 2024

telecom-insights-2024
©

Woensdag 5 juni 2024

Een frisse blik op de TMT-sector, waarbij we de huidige status, actuele trends en de heersende dynamiek in kaart brengen. Verder kijken we vooruit naar toekomstige ontwikkelingen. Maar we verkennen ook de samenwerkingsmogelijkheden tussen de Telecomsector en de entertainmentindustrie, en analyseren we hoe succesvolle partnerships met externe partijen kunnen worden gevormd. Registreer nu.

Spant!, Bussum

GovTech Day

govtech-day
©

Donderdag 6 juni 2024

De GovTech Day is hét nationale govtech event waarin alle overheden samenkomen met marktpartijen, startups, wetenschap en kennisinstellingen om te leren van elkaar, te netwerken en met een richting en praktische tips naar huis gaan. Wil je erbij zijn? Registreer je dan alvast!

Provinciehuis Zuid-Holland, Den Haag

Collegereeks Artificial Intelligence

collegereeis-ai-nyenrode
©

Start: 12 september 2024

Artificial Intelligence biedt eindeloos veel mogelijkheden. Regelmatig lezen we dat AI de wereld gaat veranderen. Maar hoe weet je wat AI concreet voor jouw organisatie kan betekenen? Welke stappen zet je om een AI initiatief te starten? En hoe werken de belangrijkste principes achter AI? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de collegereeks Artificial Intelligence.

Nyenrode Business Universiteit, Breukelen