Overslaan en naar de inhoud gaan

Is jouw salaris wel marktconform? Doe mee aan de Salary Survey en ontdek het!

Is jouw salaris eigenlijk wel marktconform, ook met de recente inflatie? En is het salaris wel het belangrijkste voor je tevredenheid in werk? Hoe maak je de werkomgeving aantrekkelijker voor potentiële nieuwe werknemers? AG Connect en Berenschot onderzoeken het in het jaarlijkse salarisonderzoek. Doe ook mee en maak kans op een LEGO Atari® 2600 ter waarde van 239,99 euro!
Doe meer aan de Salary Survey 2023!
© AG Connect
AG Connect

Het jaarlijkse salarisonderzoek van AG Connect en Berenschot gaat voor de 24e keer van start en geeft opnieuw waardevolle inzichten voor IT'ers, werkgevers én studenten. We vragen je bijvoorbeeld naar je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, om op basis daarvan inzicht te geven in wat 'normaal' is op de markt. Dat kan waardevol zijn bij (toekomstige) sollicitaties en contractbesprekingen, ongeacht aan welke kant van de tafel je zit. Is een gevraagd salaris echt onrealistisch of is het eigenlijk wel marktconform? En komen je huidige salaris of secundaire arbeidsvoorwaarden eigenlijk wel overeen met die van de rest van de markt?

Maar we vragen ook naar wat IT'ers gelukkig maakt in hun werk. Wat zorgt er bijvoorbeeld voor dat je jouw baan zo leuk vindt, of juist niet? Wat mis je nog in je werk? En waar maak je je zorgen over? Waardevolle informatie voor iedere werkgever op zoek naar techtalent in deze krappe arbeidsmarkt. En voor IT’ers - van techtalent in loondienst en studenten tot zzp'ers en bedrijfseigenaren - is dit dé kans om aan te geven wat ze nu écht belangrijk vinden op hun werk, en wat ze eigenlijk nog missen.

Wil je jouw positieve en kritiekpunten over de IT-arbeidsmarkt delen en inzicht krijgen in de situatie op de arbeidsmarkt? En wil je kans maken op een LEGO Atari® 2600 ter waarde van 239,99 euro? Doe dan mee met ons onderzoek!

Salary Survey 2022

Mocht de pagina niet laden, dan kan dit aan de Ad-blocker liggen. Deze uitschakelen kan het probleem verhelpen. 

Anoniem invullen

De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in AG Connect nummer 6 (september 2023) en op deze website. Om kans te maken op de prijs vul je aan het einde je e-mailadres in. Dit e-mailadres is niet gekoppeld aan de resultaten, daarmee blijft jouw reactie volledig anoniem. 

Het invullen van de enquête gaat sneller als je je salarisstrookje bij de hand hebt.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee