Overslaan en naar de inhoud gaan

Onthulling nieuwe iPads en MacBooks op 30 oktober

Apple houdt op 30 oktober in New York een event. Tijdens de bijeenkomst, de derde dit jaar, zal Apple naar verwachting de nieuwste tablets en MacBooks onthullen.
Apple logo's 30-10-2018
© Apple
Apple

Deze apparaten zijn voor het concern doorgaans iets minder belangrijk. Het meeste geld verdient Apple met de immens populaire iPhones en de Apple Watch.

Het evenement dat in Brooklyn wordt gehouden, zal naar verwachting ook iets ingetogener zijn dan normaal. Vorige maand lanceerde het bedrijf nog de nieuwste iPhones tijdens een evenement op het hoofdkantoor in Cupertino.

Apple verstuurde dit keer een groot aantal verschillende uitnodigingen. Op elk van de uitnodigingen stond een kleurrijk en artistiek bewerkt logo met onder de afbeelding de tekst 'There is more in the making'. Doorgaans geeft Apple met de tekst of afbeelding van de uitnodiging een hint met betrekking tot wat er op de agenda staat van het evenement.

Bezels krimpen rond iPad Pro

Kenners rekenen onder meer op verbeteringen van de iPad Pro-lijn, waarbij de randen zullen worden verwijderd. Daarmee wordt de tablet vergelijkbaar met de iPhone Xs. Van de nieuwe iPad wordt ook verwacht dat ze het Face ID gezichtsherkenningssysteem hebben. Deze toepassing vervangt de Touch ID vingerafdruklezer.

De nieuwe MacBooks zullen volgens kenners de verouderde MacBook Air kunnen vervangen. Ze bieden daarbij een goedkoop alternatief voor de MacBook Pro.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in