Overslaan en naar de inhoud gaan

Internetprovider Freedom Internet breidt diensten uit naar heel Nederland

Internetprovider Freedom Internet maakt zijn diensten vanaf vandaag beschikbaar voor heel Nederland. Daarnaast breidt hij zijn aanbod uit met nieuwe diensten speciaal voor zakelijke klanten.
Plan B voor XS4ALL
© Freedom Internet
Freedom Internet

Freedom Internet werd vorig jaar opgericht door oud-medewerkers van XS4ALL, nadat KPN aankondigde het merk te schrappen. Afgelopen april begon de provider met zijn eerste proef voor internetaansluitingen. Destijds konden echter alleen Founding Members zich aanmelden. Nu zijn alle tests afgerond en worden de deuren geopend voor heel Nederland, zowel voor particulieren als zakelijke gebruikers.

Gebruikers kunnen niet alleen internet ontvangen, maar ook televisie en telefonie. De provider gebruikt daar nu de netwerken van onder meer KPN en E-Fiber voor. Vanaf begin volgend jaar komt daar ook het glasnetwerk van T-Mobile bij. Volgens topman Anco Scholte ter Horst is dat netwerk een aantrekkelijk alternatief voor bestaande infrastructuren. "Het model van T-Mobile geeft ons ook de vrijheid onze dienstverlening hoogwaardig en naar eigen wens in te richten", vertelde de topman eerder deze maand. 

Founding Members die nog geen internetverbinding hebben aangevraagd, kunnen dat vanaf nu via dezelfde website doen. Zij behouden dan hun status van Founding Member. "Deze trouwe klanten hebben Freedom vanaf het allereerste moment gesteund en zullen altijd hun speciale plek binnen de Freedom-community behouden", aldus de provider. 

Managed hosting en colocation

De provider kondigt daarnaast aan dat zijn diensten verder uitgebreid worden voor zakelijke gebruikers. Vanaf 1 oktober gaat Freedom Internet namelijk ook zakelijke diensten leveren in managed hosting en colocation. De eerste klanten hebben zich daar volgens de provider al voor gemeld. 

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in