Overslaan en naar de inhoud gaan

Google en Cisco sluiten pact voor cloud

Google en Cisco bieden bedrijven een platform om hun applicaties in eigen beheer en in de Google cloud (GCP) te gebruiken en beheren. De bedrijven kondigden de overeenkomst vandaag aan. Tot halverwege 2018 kunnen een beperkt aantal klanten de nieuwe diensten uitproberen. Daarna volgt de officiële introductie.
cloud
© Pixabay CC0
Pixabay CC0

Het beheer van het nieuwe platform vindt plaats op basis van Google Kubernetes-gereedschap. Daarmee kan veel van het beheer worden geautomatiseerd op basis van beleidsregels. Cisco biedt op het hybride platform beleidsgebaseerd netwerk- en beveiligingsgereedschap.

Volgens Diane Greene, CEO van Google Cloud, krijgen klanten hiermee de mogelijkheid om met een makkelijke en incrementele aanpak de voordelen van de cloud te ontdekken. 

App-ontwikkelaars kunnen gebruik maken van Apigee voor het beheer van de API's. Cisco's DevNet developer Center biedt ontwikkelaars gereedschap om hun code geschikt te maken voor hybride omgevingen. Zij kunnen daarbij ook gratis gebruik maken van Cisco DevNet Sandbox om veilig en snel code te kunnen testen. 

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in