Overslaan en naar de inhoud gaan

PCI Cloud for the Edge en HPE: het beste van twee werelden

PCI Cloud for the Edge en HPE: het beste van twee werelden

Is jouw IT-omgeving al klaar voor de toekomst? Moderne organisaties moeten razendsnel kunnen inspelen op trends, de aanhoudende digitalisering, een groeiende vraag, ... Een flexibele IT-infrastructuur die meegroeit met jouw bedrijf is hierbij cruciaal.

Terwijl de cloud tot voor kort gezien werd als de meest flexibele IT-oplossing, wordt het belang van edge computing nu steeds duidelijker. Hierdoor groeit de behoefte om ook een on-premises IT-infrastructuur te implementeren. Het goede nieuws is: de keuze tussen on-premises en cloud hoeft geen of-of-situatie te zijn.

Met PCI Cloud for the Edge en HPE profiteer je van het beste van twee werelden: de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud wordt gecombineerd met de betrouwbaarheid van een eigen datacenter. Daarbij betaal je alleen voor de hardware die je gebruikt, schaal je op (en af) wanneer nodig en kun je rekenen op onze experts voor het beheer.

Lees de whitepaper en ontdek:
- de 4 grootste misvattingen over on-premises;
- wat PCI Cloud for the Edge is en hoe het werkt
- de voordelen van PCI Cloud for the Edge en HPE voor jouw organisatie.

Inloggen

Om een whitepaper te downloaden dien je ingelogd te zijn, dit kan middels bovenstaande button. Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken