Overslaan en naar de inhoud gaan

Jelmer over het geven van gezicht aan de IT met on-site support

In zijn zeven maanden bij Goodzo heeft Jelmer, een gedreven support engineer, opmerkelijke vooruitgang geboekt. Hij werkt op de servicedesk van zowel Goodzo als Koninklijke Bouwend Nederland, maar zijn taken gaan verder dan het behandelen van tickets. Hij benadrukt het belang van verbinding in de IT-sector en zijn ervaring in de horeca stelt hem in staat om on-site support effectief in te zetten, wat leidt tot gelukkigere gebruikers en een verbeterde efficiëntie in de digitaliseringswereld.

Jelmer, support engineer bij Goodzo
Jelmer, support engineer bij Goodzo

Bij zijn aanvang bij Goodzo vond Jelmer zijn plaats op de service desk. Een dynamische omgeving waar hij zich als IT-trainee kon ontwikkelen. Maar zijn ambitie ging verder dan alleen tickets afhandelen. Hij voelde een behoefte naar meer interactie en het opbouwen van persoonlijke banden met mensen. Zijn aanpak kwam als natuurlijk, maar was doeltreffend: hij liet zijn interesses zien en nam initiatief.

Met zijn functie bij Koninklijke Bouwend Nederland kon Jelmer werkzaamheden als support engineer combineren met on-site support. Directe ondersteuning ter plaatse. Hij omarmde deze kans en begon al snel zijn stempel te drukken door vaak het gebouw te verkennen, waardoor Jelmer uiteindelijk een vriendelijk gezicht werd onder de mensen.

“Dit verlaagt ook gelijk een drempel voor de medewerkers om naar de servicedesk toe te stappen als ze tegen een probleem aanlopen, wat uiteindelijk resulteert in een grotere tevredenheid onder gebruikers met betrekking tot IT en een verbetering in de snelheid en efficiëntie van het werkproces. Dat kan namelijk best spannend zijn voor sommige mensen. Nu bellen ze minder en komen ze fysiek langs.”

Wat Jelmer onderscheidt, is zijn mensgerichte aanpak in een vaak als afstandelijk beschouwde IT-wereld. Hij maakt persoonlijk contact en zorgt ervoor dat hij gezien en gehoord wordt, zowel binnen Goodzo als bij Bouwend Nederland.

De overstap vanuit de horeca naar IT bracht Jelmer meer stabiliteit, maar zijn ervaring in de horeca kan hij ook in zijn huidige baan toepassen. Hij brengt een verbindende touch naar de wereld van IT, waar gebrek aan begrip vaak de overhand neemt.

Voor Jelmer is het niet alleen een kwestie van werken, maar van het creëren van waarde en betrokkenheid. Hij loopt niet weg van uitdagingen, maar stapt er recht op af. Deze benadering wordt gewaardeerd door zowel zijn collega's als klanten.

In zijn korte tijd bij Goodzo heeft Jelmer bewezen dat met vastberadenheid, passie en een mensgerichte aanpak, zelfs de meest technische omgevingen persoonlijk kunnen worden. Jelmer is niet alleen een support engineer, maar een onmisbare schakel die de verbinding maakt met IT.

Onze kennispartner Goodzo zorgt niet alleen voor verbinding binnen organisaties, ze zijn de verbinding. “Nieuwsgierig en sociaal vaardig vormen onze consultants de schakel tussen de gebruiker en de specialist. Want processen verbeteren doe je door eerst de mens en zijn of haar problemen te begrijpen. Met die mindset maakt Goodzo het verschil voor organisaties die hun maximale potentieel willen benutten.” – Team Goodzo

Lees hier hoe: https://www.goodzo.nl/over-goodzo

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in