Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek best practices voor het beveiligen van containerized apps en Kubernetes-clusters

Ontdek best practices voor het beveiligen van containerized apps en Kubernetes-clusters

Cloud-native applicaties zijn misschien niet gloednieuw, maar ze zijn nu het 'nieuwe normaal'. Ze kunnen echter complex zijn om te beveiligen. Als uw organisatie tot de velen behoort die vertrouwen op cloud-native applicaties die in een Kubernetes-omgeving worden uitgevoerd, moet u beveiliging centraal stellen. Containers kunnen gevoelig zijn voor kwetsbaarheden, hoge complexiteit en risico's, en vereisen speciale hardening om een veilige infrastructuur te behouden. Ontdek nieuwe benaderingen voor het beveiligen van uw containerized apps en Kubernetes-clusters in dit gebruiksvriendelijke boek.

Ontdek:

  • De basisprincipes van cloud-native omgevingen: Ontwar de kernprincipes van containerized applicaties, hun nieuwe architectuur en hun behoefte aan orkestratie.
  • Deskundig advies voor het beveiligen van Kubernetes- en containeromgevingen: Leer hoe u applicaties kunt beveiligen gedurende hun gehele ontwikkelingscyclus, van code tot runtime.
  • Strategieën om uw cloud omgeving compliant te houden: Begrijp de interacties tussen Kubernetes en de cloud, en hoe u best practices implementeert en controles automatiseert.
  • Essentiële functies in een containerbeveiligingsoplossing: Wat u eerst moet valideren om ervoor te zorgen dat de oplossing voldoet aan de beveiligingsbehoeften van containerized applicaties.
  • Bonus: 10 Kubernetes security best practices om vandaag nog te implementeren.
Inloggen

Om een whitepaper te downloaden dien je ingelogd te zijn, dit kan middels bovenstaande button. Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken