Loopbaan

Carriere
Bijscholing

The Future Group biedt IT-zelfstandigen gratis bijscholing via Udemy

Merendeel aangesloten zelfstandigen maakt al gebruik van aanbod. 

1 juli 2020

Merendeel aangesloten zelfstandigen maakt al gebruik van aanbod. 

The Future Group, een gemeenschap van zelfstandige IT-professionals, biedt zijn leden voortaan online bijscholing via een nieuwe samenwerking met opleidingsplatform Udemy Business. Udemy Business biedt ongeveer 3.500 zakelijke trainingen, die de leden van The Future Group gratis kunnen volgen. 

Volgens Arno Commandeur, algemeen directeur van The Future Group, is bijscholing erg belangrijk voor zelfstandigen. "Kennis en ervaring zijn de belangrijkste variabelen die de inzetbaarheid en het tarief van ZZP’ers bepalen. Wij ondernemen dan ook veel initiatieven om de bij ons aangesloten ZZP’ers zich te laten ontwikkelen. De samenwerking met Udemy is een schot in de roos binnen onze kennisstrategie."

De samenwerking met Udemy Business werd net voor de coronacrisis officieel gestart, vertelt Patrick Barbier, Manager Maatschapmanagement bij The Future Group. Via Udemy Business zijn verschillende soorten cursussen te volgen, bijvoorbeeld op het gebied van development, leiderschap en IT-operations. Daarnaast is het voor The Future Group een voorbereiding op het eigen (blended) trainingsportfolio dat via de eigen Academy beschikbaar wordt gesteld. 

De gratis trainingen zijn alleen beschikbaar voor ondernemers die aangesloten zijn bij The Future Group of bij het nieuwe label The Future Partners, wat een IT-ondernemersprogramma is voor IT-experts die ZZP'er willen worden. Hoewel de onboarding van de ondernemers pas drie maanden loopt, blijkt de bijscholing nu al populair. 330 ondernemers hebben zich volgens The Future Group al aangemeld, ruim 90 procent van de leden van de organisatie. Tot nu toe werd er al 1.500 uur aan e-learning gevolgd. 

Lees meer over Loopbaan OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.