Overslaan en naar de inhoud gaan

The Future Group breidt uit met Fintech

Fintech is inmiddels de 13e maatschap van TFG. Met deze maatschap zet TFG voor het eerst in op een specifiek functioneel domein. Hierbij wordt de aanwezige ICT-technische expertise binnen de financiële wereld gecombineerd met functionele domeinkennis van betaaloplossingen. Zaken als security en data privacy zullen volgens TFG een steeds belangrijker rol krijgen.
Fintech
© Pixabay, CCO
Pixabay, CCO

Danny van IJzendoorn, Managing Partner bij TFG en verantwoordelijk  voor new business: “In de huidige samenleving zien we een duidelijke toename van diversiteit in het betalingsverkeer, transacties en de bijkomende verwerking van data over verschillende platformen. Niet alleen van business to business en van consument naar business, maar juist ook tussen consumenten onderling en van consument naar business. De maatschap Fintech gaat zich focussen op innovatieve oplossingen voor het financiële kennisdomein.”

TFG startte haar eerste maatschap als ICT-dienstverlener in 2000 en bestaat anno 2016 uit circa 250 ondernemende vakspecialisten. Deze specialisten zijn als zelfstandig ondernemer via het maatschapsmodel exclusief aan elkaar verbonden. TFG bestaat momenteel uit dertien autonome maatschappen (vakspecialisaties), samen goed voor een jaaromzet van bijna 30 miljoen euro in het jaar 2016.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in