Loopbaan

Carriere
Salary Survey

Doe mee aan ons salarisonderzoek en ontdek wat je waard bent

22e editie van de Salary Survey gaat van start. 

8 maart 2021

22e editie van de Salary Survey gaat van start. 

De 22e editie van het jaarlijkse salarisonderzoek van AG Connect en Berenschot is vandaag van start gegaan. De komende weken kun je je mening over het salaris van IT'ers en over de IT-arbeidsmarkt achterlaten.

AG Connect en Berenschot onderzoeken ieder jaar hoe IT'ers over de arbeidsmarkt denken en hoe hun salaris eruitziet. Vorig jaar deden ruim 1.800 IT'ers mee aan ons salarisonderzoek en ook dit jaar willen we het liefst zo veel mogelijk deelnemers. Op die manier kunnen we weer een schat aan informatie beiden over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van IT'ers, maar ook over hun beweegredenen om ander werk te zoeken en hun blik op de IT-arbeidsmarkt. 

Salary Survey 2019

Impact coronacrisis

De coronacrisis duurt inmiddels een jaar en ook de IT-arbeidsmarkt heeft daar last van gehad. Welke impact heeft dat gehad op de arbeidsmarktpositie van IT'ers? En hoe vertaalt zich dat naar de werkdruk? Vorig jaar bleek namelijk dat 38% van de IT'ers de werkdruk hoog vindt. 7% vindt de werkdruk zelfs te hoog. Oorzaak is onderbezetting door te weinig collega's, gevolgd door een onrealistische planning. 

Met de coronacrisis is werk verdwenen, maar is het belang van IT in de wereld ook meer dan ooit benadrukt. Dus hoe vertaalt zich dat naar de werkdruk van IT'ers? En hoe heeft dit hun positie op de markt veranderd? Dat zal in juni dit jaar duidelijk worden, als de resultaten van de Salary Survey 2021 in AG Connect nummer 6/7 gepubliceerd worden. 

De resultaten van vorig jaar kun je hier vinden. 

Doe mee en win!

Wie meedoet aan de Salary Survey 2021 krijgt niet alleen inzicht in wat je waard bent, maar maakt ook kans op een masterclass van Nyenrode Business Universiteit en/of AG Connect naar keuze en een Sony WH-1000XM3 draadloze koptelefoon.

Om kans te maken op de prijzen vul je aan het einde je e-mailadres in. Dit e-mailadres is niet gekoppeld aan de resultaten, daarmee blijft jouw reactie volledig anoniem. Je kunt hier ook aangeven of je de resultaten van het onderzoek wilt ontvangen.

Het invullen van de enquête gaat sneller als je je salarisstrookje bij de hand hebt.

Lees meer over Loopbaan OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.