Overslaan en naar de inhoud gaan

App voor startende zelfstandigen

De belangenbehartiger van ruim 15.000 zelfstandigen geeft met de Startersapp een overzicht van alle stappen die genomen moeten worden om te beginnen met ondernemerschap. Daarnaast geeft de app ook informatie en suggesties over bijvoorbeeld de mogelijke rechtsvormen van de toekomstige onderneming en andere praktische tips.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

Zo kunnen nieuwe zzp’ers opzoeken wat de Kamer van Koophandel precies doet, wat de Belastingdienst voor regelingen heeft voor ondernemers, hoe je opdrachtgevers vindt en hoe de administratie gedaan moet worden.

Stuk gereedschap

"Het doel van deze app is om iedereen die overweegt een onderneming te beginnen een concreet stuk gereedschap te geven, waarmee ze snel en eenvoudig kunnen bekijken of het ondernemerschap iets voor ze is en wat er allemaal bij komt kijken", aldus Linde Gonggrijp, directeur van FNV Zelfstandigen. Vorig jaar bracht FNV Zelfstandigen al de ‘ZelfstandigenTarief App' op de markt om zelfstandig ondernemers een handige tool te bieden om hun tarief te berekenen. Die app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android-tablets. “Met deze nieuwe app richten we ons specifiek op starters om hen goed te informeren wat betreft de vele mogelijkheden die ze hebben voor als ondernemer. Als je overweegt om te starten komt er zoveel informatie op je af. FNV Zelfstandigen weet welke vragen startende ondernemers hebben. Met deze app hebben we alle noodzakelijk informatie overzichtelijk en handzaam op een rij gezet”, vertelt Gonggrijp.

Voor en door zelfstandigen

DeStartersapp is ontwikkeld door zelfstandig ondernemers en is er zowel voor de iPad als voor Android-tablets. Vanaf vandaag is de app kosteloos te downloaden via de App-store en Google Play. Kijk hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in