Overslaan en naar de inhoud gaan

Microsoft bevestigt: tot juli 2021 alleen digitale evenementen

Microsoft heeft besloten al zijn evenementen tot en met juli 2021 alleen digitaal aan te bieden. Dat betekent dat onder meer de MVP & RD Summit, die tussen 28 maart en 2 april 2021 plaats had moeten vinden, alleen als virtuele variant doorgaat.
Vrouw achter laptop
© Microsoft
Microsoft

Microsoft bevestigt zijn beslissing in een e-mail aan Microsoft MVP's, die deels op Twitter is verschenen. Daarin noemt het bedrijf de "uitdagingen die door Covid-19 teweeg zijn gebracht" als reden om de fysieke elementen van zijn evenementen te schrappen. Dat geldt zowel voor interne als externe evenementen.

Deze beslissing heeft niet alleen impact op evenementen van Microsoft zelf - zoals zijn Build-conferenties van dit en volgend jaar - maar ook op conferenties waar Microsoft aanwezig zou zijn. Zo is het bedrijf eigenlijk altijd aanwezig op technologiebeurs CES, maar is dat volgend jaar waarschijnlijk niet het geval. 

De beslissing van Microsoft is echter niet onverwacht. Begin deze maand liet het bedrijf al weten zijn evenementen in 2020 alleen als digitale varianten door te laten gaan. Toen kwam ook al naar buiten dat dit beleid in de eerste helft van 2021 doorgetrokken zou worden, maar Microsoft wilde dat toen nog niet bevestigen. 

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in