Overslaan en naar de inhoud gaan

AI in een dag

AI, de opkomst, de potentie, de valkuilen en de verantwoorde inlossing van de beloftes in één dag behapstukken. Is dat doenbaar? AG Connect, dat al jaren over AI in alle aspecten schrijft, gaat het in ieder geval proberen. Op de AI Day, 21 mei in Den Haag.

AI Day 2024
Sijthoff Media

Ben ik kritisch - op het sceptische af - over de mogelijkheden van AI? Ja natuurlijk, daar ben ik techjournalist voor. Net zoals ik al vele jaren kritisch - op het sceptische af - ben over informatie- en communicatietechnologie. Tegelijkertijd ben ik ook al vele jaren enthousiast over de mogelijkheden van ICT. Inclusief AI dus.

Enthousiast - op het optimistische af. Met nieuwsgierigheid, maar niet met gretigheid. Want we willen niet achterlopen maar moeten wel oog hebben (en blijven hebben!) voor nadelen, neveneffecten, onmogelijkheden en andere negatieve aspecten. Daarom dus delen sprekers met praktijkervaring hun kennis en inzichten op de AI Day van AG Connect, op 21 mei in Den Haag.

Ik verwacht voorwaarden en handvatten voor goede AI-inzet. In bijvoorbeeld complexe ecosystemen gevormd door samenwerkende bedrijven en organisaties. Maar ik verwacht ook waarschuwingen voor valkuilen en misvattingen. Over bijvoorbeeld moreel verantwoorde inzet van AI. En vergeet het ethische aspect niet!

AI Day 2024

Ook kritisch én enthousiast over AI? Verrijk jezelf op de AI Day van AG Connect waar IT-beslissers en senior IT-professionals AI-praktijkervaring en -kennis gedeeld krijgen.

Meld je gratis aan! 21 mei in Den Haag

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in