Overslaan en naar de inhoud gaan
Telecompaper

Sinds 2000 houden wij professionals in de telecomindustrie up-to-date. Telecompaper is een gerespecteerd, onafhankelijk onderzoeks- en nieuwsbedrijf dat zich richt op de telecommunicatie-industrie. Telecompaper heeft zijn hoofdkantoor in Houten en werkt daarnaast met correspondenten in verschillende landen over de hele wereld die hun lokale telecommarkt volgen. Telecompaper biedt internationale klanten onderzoeks- en adviesdiensten, breaking news, digests, expertanalyses, bedrijfsprofielen en onderzoeksrapporten. Klanten voor onze nieuws-, onderzoeks- en adviesdiensten zijn onder andere grote telecomoperators, fabrikanten, retailers, onderzoeks- en adviesbureaus, regelgevers en andere overheidsinstanties, maar ook PR-bureaus en investeringsmaatschappijen.

Research
Onze deskundige onderzoekers volgen continu de telecomindustrie met een focus op de West-Europese markt. Ze bieden antwoorden op ad-hocvragen en stellen rapporten, research briefs, kwartaalrapporten samen over de mobiele en breedbandindustrie, concurrentie-updates, promotie-updates en regelmatig bijgewerkte bedrijfsprofielen.

Nieuws
Hoewel we een wereldwijde focus hebben, zijn we ook lokaal aanwezig doordat onze correspondenten ons voorzien van nieuws uit hun lokale markt. Telecompaper's deskundige redacteuren en lokale correspondenten publiceren elke werkdag ongeveer 200 nieuwsberichten. Het gebruik van onze nieuwsdatabase kan uw leven makkelijker maken.