Beheer

Personal Tech

Vodafone komt met onverwoestbare 4G-telefoon

23 juni 2015
Vodafone brengt een smartphone op de markt speciaal voor outdoorliefhebbers, bouwvakkers en iedereen die regelmatig zijn telefoon laat vallen. Het zou de eerste bouwtelefoon met 4G-ondersteuning zijn.

Het gaat om een Android-toestel, de Sonim XP7, dat bestand is tegen vallen van twee meter hoogte en dat waterdicht is tot een diepte van twee meter. Ook zout water, zand, modder stof, olie, chemicaliën en grote temperatuurverschillen vormen geen probleem voor de Sonim XP7. Het mobieltje kan maar liefst 40 dagen stand-by staan.

Met handschoenen aan

Daarnaast is de touchscreen te bedienen met handschoenen aan. Bovendien is het scherm van Gorilla Glass ook in vol zonlicht goed af te lezen. Het 4 inch WVGA-display heeft een resolutie van 800X480 pixels. De telefoon loopt op een 1.2 GHz Quad core CPU met een snelheid van 1.2 GHz en meet 137x721x208 mm.

Prijs en beschikbaarheid

Het toestel is tot eind augustus exclusief bij Vodafone verkrijgbaar. De telecomprovider biedt verder een uitgebreide diefstalverzekering. En mocht het toestel toch kapotgaan, dan biedt Sonim drie jaar garantie. ‘no questions asked’. Het toestel heeft een waarde van 729 euro. 

Lees meer over
Lees meer over Beheer OP AG Intelligence
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.