Overslaan en naar de inhoud gaan

Office.com en Office-app vernieuwd

Microsoft is begonnen met de uitrol van het vernieuwde Office.com en de Office-app die toegang geven tot het pakket Microsoft 365-productiviteitsapps. Bij opnieuw inloggen zouden klanten de wijzigingen moeten kunnen zien.
Micrsosoft 365
© Shutterstock
Shutterstock

Microsoft kondigde de aanpassing aan tijdens de Ignite-developersconferentie in november. Sindsdien is de nieuwe omgeving in bètatest geweest en nu is het klaar om in productie te nemen, zegt Microsoft in een 'techcommunity'-blog. Office.com en de Office-app bieden de gebruiker toegang tot de productiviteitsapps van Microsoft 365 en helpt hen bestanden te organiseren en de juiste app te kiezen voor hun taken.

Het Home-screen van de omgeving is aangepast en heeft nu filters om snelle toegang tot content naar eigen voorkeur in te stellen. Zo is het mogelijk te selecteren op wie de documenten heeft aangemaakt of bewerkt en op documenttype. Ook is er een venster 'Mijn inhoud' om al het eigen werk bij elkaar te zetten en een venster 'Zoeken op' dat bijvoorbeeld alle documenten van een bepaald persoon bij elkaar zet, of alle documenten met betrekking tot een bepaalde vergadering groepeert. In het venster 'Maken' staan alle apps bij elkaar, net als beschikbare templates.

Deze aanpassingen zijn nu beschikbaar in de werk- een school-accounts voor Office. Microsoft zegt nog te werken aan de persoonlijke Office-accounts, een klus die 'in de komende maanden' klaar zal zijn.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in