Overslaan en naar de inhoud gaan

Imtech ICT, Cisco en Vodafone samen in BYOD

De gezamenlijke BYOD-oplossing – Bring iT geheten – richt zich op consultancy, technologie, integratie en beheer. Volgens de drie partijen is er bij BYOD geen ‘one-size-fits-all’-oplossing, vanwege de complexiteit: de veiligheid van bedrijfsgegevens kan in het geding komen, de diversiteit aan besturingssystemen van de mobiele apparaten van werknemers is enorm en ook buiten de IT om zijn afspraken nodig.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Zo moet de werk-privébalans van medewerkers worden bewaakt en kan het nuttig zijn een gebruikersovereenkomst of een aanvulling op het arbeidscontract met medewerkers te sluiten, waarin rechten en plichten rondom het omgaan met zakelijke data, beheer, kosten, privacy, monitoring en social media omschreven zijn.

Één aanspreekpunt

De nieuwe dienst van Imtech ICT, Cisco en Vodafone moet organisaties helpen om de complexiteit rondom de effectieve inzet van BYOD in goede banen te leiden. “Er is één plan en één aanspreekpunt voor advies, implementatie en support. Op die manier worden 1000 keuzes teruggebracht tot 1 oplossing en zijn organisaties verzekerd van een veilige mobiele werkomgeving voor iedereen”, aldus een woordvoerder.

Rolverdeling drie partijen

Imtech ICT richt zich op advies, implementatie en beheer, Cisco levert het ‘intelligente’ netwerk - Borderless Netwerk geheten – en regelt toegang via vaste verbindingen, wifi of mobiele toegang voor alle types apparaten. Vodafone is niet alleen verantwoordelijk voor een vloot aan mobiele apparaten, maar kan ook het beheer, de administratie en het onderhoud van mobiele apparaten voor data en spraak verzorgen.

De Bring iT-campagne gaat vandaag van start met een kick-off evenement en zal 3 maanden duren. Op www.bring-it.nl kunnen organisaties een quick scan doen om te testen of ze ‘BYOD-proof’ zijn. Ook hebben de 3 bedrijven een whitepaper geschreven over BYOD en het belang van een end-to-end oplossing. Deze is eveneens te downloaden.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in