Loopbaan

Carriere
Salary Survey 2022

Hoeveel ben jij waard? Doe mee aan ons salarisonderzoek en ontdek het!

Deelnemers maken kans op toffe prijzen.

© AG Connect
13 april 2022

Deelnemers maken kans op toffe prijzen.

Hoeveel verdient de gemiddelde IT'er? Hoeveel last hebben IT'ers van de druk op de arbeidsmarkt? En in hoeverre zijn zij te spreken over de prestaties van recruiters die hen een baan aan proberen te bieden? AG Connect en Berenschot onderzoeken het in de 23e editie van het jaarlijkse salarisonderzoek. Doe ook mee en maak kans op toffe prijzen!

De IT-arbeidsmarkt is de afgelopen jaren enorm veranderd. Niet alleen wordt er veel meer thuisgewerkt, maar het gebruik van IT is ook in een stroomversnelling gekomen. Organisaties in alle sectoren weten nu beter dan ooit hoe belangrijk IT is voor de dagelijkse bedrijfsvoering en de vraag naar IT'ers groeit daardoor hard. De krapte op de IT-arbeidsmarkt bereikte eind 2021 al een hoogtepunt en neemt dit jaar naar verwachting alleen maar verder toe. 

Welke invloed hebben deze ontwikkelingen op IT'ers zelf? AG Connect en Berenschot onderzoeken dat, en meer, in het jaarlijkse salarisonderzoek. Doe mee aan de Salary Survey 2022 en krijg niet alleen inzicht in wat je waard bent, maar maak ook kans op een Sonos Room SL-speaker of een masterclass aan Nyenrode Business Universiteit in samenwerking met AG Connect. 

Denk jij erover om de IT-sector te verlaten als gevolg van de werkdruk? Hoe ziet jouw positie op de arbeidsmarkt eruit? Ben je nog wel tevreden over je arbeidsvoorwaarden? Deel het met ons in het onderzoek en ontdek hoe jij je verhoudt tot de IT-arbeidsmarkt!

Salary Survey 2022

Mocht de pagina niet laden, dan kan dit aan de Ad-blocker liggen. Deze uitschakelen kan het probleem verhelpen. 

Doe mee en win!

De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in AG Connect nummer 7/8 (juli 2022) en op deze website. Om kans te maken op de prijzen vul je aan het einde je e-mailadres in. Dit e-mailadres is niet gekoppeld aan de resultaten, daarmee blijft jouw reactie volledig anoniem. 

Het invullen van de enquête gaat sneller als je je salarisstrookje bij de hand hebt.

Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.