Overslaan en naar de inhoud gaan

Google houdt 17 uur durend evenement over innovaties in onderwijs

Google houdt woensdag een 17 uur durend evenement over digitalisering binnen het onderwijs. Het online congres genaamd ‘The Anywhere School’ bevat onder meer panelgesprekken, keynotes en presentaties van over de hele wereld.
Google neemt Fabric over van Twitter

Deelnemers kunnen tijdens het evenement sessies bijwonen, maar ook na afloop terugkijken. Het is ook mogelijk om vragen in te dienen, onder meer via Twitter. Er worden vanuit de hele wereld presentaties verzorgd.

Nieuwe producten en tools

Google gaat zelf onder meer tijdens een keynote een 'sneak-peek' geven in nieuwe producten die eraan komen. Het gaat om producten voor Classroom, Meet, G Suite en andere tools. Er worden demo’s gepresenteerd om gebruikers bij te praten over nieuwe mogelijkheden.

Een aantal sprekers gaat ook vertellen over de lessen die geleerd zijn van het afnemen van een miljoen digitale examens. Belangstellenden krijgen te horen hoe zij van digitale examens kunnen profiteren en wat er nodig is om een goed examen online te verzorgen.  

Covid-19

Vanuit Europa worden diverse casussen uitgelicht, zoals de innovatie en creativiteit van het onderwijs rondom Covid-19. Finse onderwijzers hebben noodgedwongen moeten innoveren om hun studenten les te kunnen blijven geven. Zij vertellen deelnemers over de ontwikkeling die ze in de afgelopen periode hebben doorgemaakt. Ook is er aandacht voor manieren waarop ouders het internet veilig en vertrouwd kunnen houden voor hun kinderen.

"Dit jaar hebben we een een disruptie gezien in het onderwijs zoals nooit tevoren. Het traditionele ‘back to school’-moment zal er ook anders uit zien dan normaal", meldt het bedrijf in een persbericht. 

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in