Overslaan en naar de inhoud gaan

Evernote belooft geen innovatie maar fixes

Notitie-app Evernote gaat zich dit jaar richten op achterstallig werk. De recent aangetreden CEO belooft zich niet te focussen op innovatie maar op het fixen van uitstaande gebruikersklachten. Het kwakkelende Evernote heeft nogal een backlog aan functionele problemen; klein en groot, erkent de nieuwe topman.
EverNote icon
© EverNote
EverNote

CEO Ian Small doet een boekje open na zijn eerste twee maanden aan het roer bij Evernote. Hij is daar in oktober aangetreden als vervanger van de man die in 2015 was gekomen om het bedrijf weer op de rails te krijgen. Sindsdien is de bekende notitie-app echter niet geheel in goede gezondheid geraakt, weet VentureBeat te concluderen. CEO Small geeft nu aan dat veel dingen niet goed werken, waaronder ook basale functionaliteit.

Brakke synchronisatie

"Het zou eerlijk gezegd wat onoprecht van me zijn om onze meest toegewijde gebruikers opgezweept te krijgen over het uitvinden van de toekomst van EverNote terwijl het juist diezelfde mensen zijn die het beste weten dat synchronisatie niet altijd goed werkt. Of dat Evernote op Windows een beetje sleets is, en dat het features ontbeert die wel in de Mac-versie zitten."

Daarnaast zijn er nog diverse bugs en vreemde verschillen tussen verschillende versies van Evernote. Sommige van deze problemen spelen al jaren en zijn dan ook lang geleden al aangekaart door gebruikers, stelt CEO Small. Zijn belofte voor dit jaar is het aanpakken van dit achterstallige werk, om Evernote een meer coherente en consistente gebruikerservaring te laten geven.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in