Overslaan en naar de inhoud gaan

Detron steunt Stop Kindermisbruik met ICT-diensten

Evelien Hölsken, directeur van Stop Kindermisbruik is content met de oplossingen van Detron: "We werken hier met betrokken medewerkers en vrijwilligers die graag ’s avonds of in het weekend nog iets voor Stop Kindermisbruik willen doen. Vanuit de cloud kunnen we overal op dezelfde vertrouwde manier werken, zoals we op kantoor gewend zijn. Ook zijn we blij met de veiligheid die deze manier van werken biedt".
Business
Shutterstock
Shutterstock

Stop kindermisbruik

De diensten van Detron maakt dat Stop Kindermisbruik een nog grotere groep kan informeren over de wereldwijde ernst van kinderhandel en -uitbuiting en mensen oproepen hiertegen een vuist te maken. Stop Kindermisbruik is in 2008 door Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau opgericht om kinderhandel en kinderprostitutie te stoppen. Door steun van de organisatie worden minderjarige meisjes gered uit bordelen, massagesalons en karaokebars, opgevangen en gerehabiliteerd. Stop Kindermisbruik steunt vijftien partnerorganisaties en is werkzaam in Bangladesh, Brazilië, Cambodja, China, de Filippijnen, India, Kameroen, Moldavië, Nederland, Nepal en Thailand. Sinds de oprichting heeft Stop Kindermisbruik de redding van meer dan 2.000 en re-integratie van meer dan 2.500 meisjes mogelijk gemaakt.

Marco Lesmeister, directeur van Detron ICT Solutions: "We helpen het liefst op een manier die dicht bij onze bedrijfsactiviteiten ligt. Dankzij de nieuwste ICT-technologie kan Stop Kindermisbruik zich volledig concentreren op het redden van meisjes en op de werving van fondsen voor opvangcentra. We hebben voor Stop Kindermisbruik gekozen omdat deze organisatie concreet actie onderneemt en het geld dat ze verzamelen ook daadwerkelijk daar terechtkomt waarvoor het bedoeld is."

Detron beseft dat een goed functionerende samenleving de basis is voor een gezond werkklimaat en heeft daarom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in