Overslaan en naar de inhoud gaan

DefDev koppelt ontwikkelaars rechtstreeks aan Nederlandse bedrijven

Er is een groot tekort aan ontwikkelaars op de markt. Developers die een nieuwe baan zoeken, worden dan ook regelmatig benaderd door recruiters, tot ergernis van velen. Het nieuwe recruitmentplatform DefDev wil daarom recruiters buiten spel zetten en ontwikkelaars direct aan Nederlandse bedrijven koppelen.
droombaan

DefDev is een nieuw online platform dat ervoor wil zorgen dat externe recruiters niet langer nodig zijn binnen het wervingsproces. Ontwikkelaars kunnen hun diensten rechtstreeks aanbieden en bedrijven kunnen direct met een geschikte ontwikkelaar in contact komen.

DefDev bedient niet alleen ontwikkelaars die een vaste baan zoeken, maar ook freelancers. Daarmee onderscheidt het zich naar eigen zeggen van andere recruitmentplatformen, die zich vooral op vaste contracten of freelancers richten en niet op allebei.

Kosten en tijd besparen

Het platform wil tegemoetkomen aan de wensen van zowel developers als bedrijven. Voor beide partijen moet via het platform meer transparantie ontstaan en moeten de kosten verlaagd worden. Zo hoeven ontwikkelaars niet in te boeten op hun salaris of uurtarief - wat volgens Defdev bij traditionele recruiters vaak wel het geval is -  en bedrijven hoeven niet langer te betalen voor bemiddeling. Ontwikkelaars kunnen bovendien tijd besparen, doordat onnodig contact en één-op-één-afspraken met tussenpersonen worden voorkomen. 

Om vindbaar te worden op het platform, dienen developers na het aanmaken van een account zeven multiplechoicevragen in te vullen. "Na je inschrijving kun je op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Je kunt via ons platform direct contact leggen met je mogelijke toekomstige werk- of opdrachtgever en zelf het tempo bepalen tot de uiteindelijke indiensttreding of opdrachtaanvaarding", vertelt oprichter en IT-recruitmentprofessional Jeroen Jansen.

Het platform is voor ontwikkelaars geheel gratis en er wordt niet bemiddeld. Daarnaast hebben ontwikkelaars de salaris- en tariefonderhandeling geheel in eigen hand.

Abonnement voor bedrijven

Bedrijven die nieuwe developers zoeken, kunnen een abonnement afnemen bij Defdev. Er zijn drie verschillende abonnementsvormen beschikbaar, die verschillende looptijden en aantal te plaatsen vacatures hebben.

Met het goedkoopste abonnement, dat 999 euro kost, krijgt een bedrijf bijvoorbeeld drie maanden toegang tot Defdev en kunnen er drie vacatures geplaatst worden. Het duurste abonnement, van 3499 euro, biedt een jaar toegang en dertig te plaatsen vacatures. 

De geplaatste vacatures verschijnen op een eigen bedrijfspagina, die bij ieder abonnement geleverd wordt. 

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in