404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Catawiki breidt uit in vijf landen

Veilingsite Catawiki breidt haar activiteiten uit in vijf landen. Daarnaast start deze week de eerste Europese tv-campagne van het snelstgroeiende bedrijf ter wereld.

Het opvallendste nieuws volgens Renzo Taal

Dat uit onderzoek van Frost & Sullivan blijkt dat slechts 10 procent van de IT-beveiligers een vrouw is, is deze week het opvallendste nieuws voor Renzo Taal, Vice President Northern Europe bij Salesforce.

ICANN-baas geeft er plots de brui aan

Onverwacht heeft Fadi Chehade aangekondigd op te stappen als CEO van ICANN. In maart 2016 gaat hij aan de slag bij een bedrijf buiten de domeinnamen-industrie.

Kroes: ‘Meer focus op technisch-wetenschappelijk onderzoek nodig’

Meer focus op specifiek technisch-wetenschappelijk onderzoek moet Nederland verder op de kaart zetten. Dat zei startup-ambassadeur Neelie Kroes toen zij gisterenavond samen met onder meer minister-president Mark Rutte en een aantal bekende executives het tienjarig jubileum van YES!Delft vierde.

'Sony overweegt te stoppen met tv's en smartphones'

Volgens Reuters staat de top van Sony na de cyberaanvallen rond The Interview nu pas voor zijn grootste uitdaging: het bedrijf weer winstgevend te maken, met in het bijzonder aandacht voor de verlieslatende tv- en smartphoneafdeling van het bedrijf.

ICT Automatisering verbetert zich

De nieuwe strategie werkt, constateert ceo Carlo D'Agnolo bij de resultaten van ICT Automatisering over het eerste halfjaar. Het bedrijfsresultaat steeg. En voor de omzet over de activiteiten waar ICT Automatisering zich op concentreert, geldt hetzelfde.

Samsung start massaproductie 8-corechip

Samsung begint in augustus met de massaproductie van de nieuwe Exynos 5 Octa, een processor met 8 cores voor mobiele apparatuur zoals smartphones en tablets. De Zuid-Koreaanse fabrikant had de chip begin dit jaar al aangekondigd.

HP begint met verkoop Windows 8-tablet

De ElitePad 900, een zakelijke tablet met Windows 8 van HP, is vanaf deze week ook in Nederland te koop. Een eerste grote klant is er ook al, al is het niet in ons land: Emirates Airlines.

Werving IT’ers op lager pitje dan verwacht

Het wervingspercentage van Nederlandse bedrijven die momenteel IT-personeel aannemen ligt op dit moment onder de 40 procent. Dat is lager dan de organisaties drie maanden geleden zelf voorspelden.

Topman VMware: Windows verliest glans

Windows en andere besturingssystemen vormen niet langer het middelpunt van de innovatie in de IT-sector. Dat zei Paul Maritz, topman van VMware, op de openingsdag van de gebruikersconferentie VMworld in San Francisco.

Nieuwe generatie Intel-chips sneller en zuiniger

Intel heeft donderdag een vooruitblik gegeven op een nieuwe generatie pc-processors. De nieuwe Core i3, Core i5- en Core i7-processors zijn bedoeld voor zowel desktop-pc’s als laptops. Ze zijn volgens Intel stukken sneller en zuiniger dan de vorige generatie Core 2 Duo-processors.