404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Het opvallendste nieuws volgens Renzo Taal

Dat uit onderzoek van Frost & Sullivan blijkt dat slechts 10 procent van de IT-beveiligers een vrouw is, is deze week het opvallendste nieuws voor Renzo Taal, Vice President Northern Europe bij Salesforce.

Variabel betekent niet ‘elk jaar meer’

De doorsnee IT’er zag zijn inkomen afgelopen jaar met omstreeks 1,5 procent toenemen tot zo’n 64 à 65 duizend euro. Gezien de economische ontwikkelingen misschien wel passend. Maar hoe verging het de directeuren van de beursgenoteerde IT-bedrijven in 2014?

Werving IT’ers op lager pitje dan verwacht

Het wervingspercentage van Nederlandse bedrijven die momenteel IT-personeel aannemen ligt op dit moment onder de 40 procent. Dat is lager dan de organisaties drie maanden geleden zelf voorspelden.
werkloos

Waarom 50-plussers maar moeilijk aan de bak komen

De werkloze 50-plussers zijn pas op twee derde van hun beroepsleven, maar komen vaak moeilijk aan de bak. Dat veel (IT-)werkgevers zich schuldig maken aan leeftijdsdiscriminatie is een publiek geheim. Vaak is dit ingegeven door vooroordelen. Wat kunnen 50-plussers doen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?

Brancheorganisaties vergeten zzp’ers

Door de recessie vinden er verschuivingen plaats op de arbeidsmarkt. Het aantal zzp’ers neemt toe, in het bijzonder in de IT-branche. Maar hoe weten klanten dat zzp’ers kwalitatief goede aanbieders zijn? Het wordt hoog tijd dat de relevante brancheorganisaties oplossingen bedenken voor de kwaliteitstoetsing van zzp’ers, concludeert Jan van Bon.