404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Office 2013-toepassingen krijgen facelift

Microsoft heeft een vooruitblik op de nieuwe versie van Office vrijgegeven. De toepassingen zien er heel anders, maar toch vertrouwd uit. En ook in functioneel opzicht wijzigt het nodige.

Beursgang Facebook 18 mei verwacht

Facebook krijgt waarschijnlijk vanaf 18 mei een notering aan de effectenbeurs. De socialenetwerksite kan daarbij zo’n 10 miljard dollar ophalen.

2012 wordt voor IT'ers weer een interessant jaar

Ook dit jaar weer inspireerde de jaarwisseling tot een vooruitblik. Crisis. Cloud. Sociale media. Smartphones. En natuurlijk malware. Dat zijn de hoofdthema’s in de bespiegelingen over wat voor ons ligt. Eén ding staat vast: 2012 wordt een uitdagend jaar. Maar voor IT'ers zal het zeker geen saai jaar zijn.

Vraag naar zzp’er stijgt door

November was wederom een positieve maand voor freelance ICT’ers in Nederland. De vraag naar de inzet van zelfstandige IT-specialisten steeg voor de vierde maand op rij en de IT-Contracts Flex-index steeg fors naar 106 indexpunten (januari 2008 = 100 punten).

Vooruitblik Cisco stelt teleur

Cisco heeft over het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar de omzet met ruim 19 procent zien toenemen tot 10,75 miljard dollar. Tegelijk gaf de Amerikaanse fabrikant van netwerkapparatuur een teleurstellende prognose voor het tweede kwartaal.

Nieuwe generatie Intel-chips sneller en zuiniger

Intel heeft donderdag een vooruitblik gegeven op een nieuwe generatie pc-processors. De nieuwe Core i3, Core i5- en Core i7-processors zijn bedoeld voor zowel desktop-pc’s als laptops. Ze zijn volgens Intel stukken sneller en zuiniger dan de vorige generatie Core 2 Duo-processors.

Zwakke economie deert Salesforce.com nog niet

Salesforce.com lijkt de economische recessie tot nu toe goed te doorstaan. De Amerikaanse online-aanbieder van software voor klantenrelatiebeheer (CRM) wist de omzet in het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar met 43 procent op te vijzelen naar 276 miljoen dollar.

Boeken

… plaats in voor deze en andere denkers die ooit gemeend hebben dat ze zich op wijsgerige wijze ten detrimente van technologie moesten uitlaten. Nye … (met cd-rom), Uitgeverij Microsoft Press, ISBN 0 7356 2214 0, € 32,90 Vooruitblik op Vista   Gebruikers van de bètaversie van Vista weten dat er … aantal premature boeken over het OS. William Stanek puurt in zijn vooruitblik het thuisvoordeel uit. Stanek werkt voor Microsoft. Deze auteur …

Vraag naar chips dreigt in te zakken

De groei van de chipmarkt komt in 2005 knarsend tot stilstand, verwachten brancheorganisaties SIA en WSTS. Marktonderzoeker iSuppy is optimistischer gestemd.

Commentaar

… en nauwelijks of geen aandacht voor de consument, maar alle ogen gericht op de toepassing van automatisering. Je zou bijna denken dat de ICT-branche, … begint te begrijpen dat ICT slechts een middel is en nooit een doel op zichzelf. Het is echter de vraag of dat besef werkelijk is doorgedrongen. … tegenhanger van Comdex, CeBIT, het allemaal heel anders aan. Uit de vooruitblik die de beursorganisator deze week voor de uitvoering van 2004 …

Microsoft heeft het kompas, maar werkt nog aan de landkaart

… nauwelijks vorm. De belangrijkste ontwikkeling is dat Microsoft zich nu op open standaarden richt. ’Gebruik open standaarden’ was een van de actiepunten op het laatste Powerpoint-scherm van Dave Reed, die afgelopen dinsdag de jaarlijkse Tech-Ed van Microsoft opende met een vooruitblik op wat Microsoft dit jaar gaat brengen. Een dergelijk advies …