404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Face Off

Face Off

Hoe gaan we met technologie om die ‘bleeding edge’ is? Laten we vooral nadenken over de ethische grens, zegt duovoorzitter Wouter Bronsgeest van de KNVI.

storytelling

Data Driven Storytelling

Volgens sommigen dé manier om gehoor te krijgen bij bestuurslagen van grote bedrijven en instellingen.

Vertalen

Telecom-jargon

Versneden diensten, trage of redundante verbindingen: waar hebben we het over?

IoTMap

IoTMap: Zo test je IoT-toepassingen

Bij de ontwikkeling van toepassingen voor het Internet of Things zijn veel meer disciplines betrokken dan bij standaard softwareontwikkeling. Daarom kwam er onlangs een aangepaste versie van de TMap-testmethodiek uit: IoTMap. “Samenwerking en betrokkenheid vanaf het begin van de ontwikkeling van de IoT-oplossing is van cruciaal belang.”
Rotterdam

Rotterdam krijgt Fieldlab 3D-printen

3D-printen van maritieme reserveonderdelen is veelbelovend. Maar niet alle onderdelen zijn er geschikt voor en bovendien ontbreken nog regelingen voor certificering van de geprinte onderdelen.
Algoritmisch denken

Algoritmisch denken - een must voor iedereen

Data, Big Data, zullen de wereld onherkenbaar veranderen. En snel ook. Iedereen zal algoritmisch moeten leren denken. Verbazingwekkend genoeg, zegt Arno Siebes, is daar nog weinig van te merken in het onderwijs. Alleen als je zelf algoritmisch kunt denken, heb je over twintig jaar nog een baan.