404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Een pakketje van Amazon op de stoep

Staking legt Amazon in Duitsland lam

Medewerkers van onlinewinkel Amazon in Duitsland leggen maandag weer het werk neer, tot en met kerstavond. Dat liet vakbond Verdi weten.

Weer stakingen bij Amazon Duitsland

Medewerkers van Amazon in Duitsland staken vandaag weer. Dat moet meer druk leggen op onderhandelingen die zij al lange tijd voeren met Amazon over lonen en andere arbeidsvoorwaarden.

Stakingen bij Amazon Duitsland

Honderden medewerkers van Amazon in het Duitse Bad Hersfeld en Leipzig zijn gisteren in staking gegaan om betere lonen.

Weer staking bij Amazon Duitsland

Medewerkers van onlinewinkel Amazon in Duitsland zullen vandaag voor de derde keer voor een dag staken. Ze eisen een hoger loon onder de cao voor de detailhandel, maar het Amerikaanse bedrijf houdt vast aan de cao voor de logistieke branche. Vakbond Verdi maakte maandag bekend dat 200 man van de ochtendploeg in Leipzig niet aan de slag gaan.

Medewerkers Amazon Duitsland staken weer

Medewerkers van onlinewinkel Amazon in Duitsland hebben voor de tweede keer deze maand het werk neergelegd. Zij willen met de staking een hoger loon afdwingen, zo meldde vakbond Verdi.