404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Animatie-industrie is miljardenmarkt

De computeranimatie-industrie is big business geworden. De Japanse export van animatieproducten naar de VS is vele malen meer waard dan de staalexport en loopt in de miljarden. Westerse animatieproducenten besteden op grote schaal werk uit aan Aziatische landen: Taiwan, China, India, Korea. Het is denkbaar, concludeert Jan Krikke, dat India zich ontwikkelt als centrum van de wereldwijde animatie-industrie.

Jaarverslagen 2002 tonen diepe malaise

Vorig jaar was uitzonderlijk moeilijk voor de ICT­sector. Dat blijkt overduidelijk uit de jaarverslagen over 2002, die de afgelopen maanden gestaag binnendruppelden. Ook voor de bedrijven die het beter dan gemiddeld deden, blijft het oppassen geblazen.

Prijzenslag met goedkope processor kan Intel zelf ook schaden

… Achterstand AMD alleen al heeft met zijn goedkopere processoren ruim 15 procent marktaandeel weten te behalen. Zij profiteerden van de grote … loopt nu snel in, met steeds krachtigere versies van de Celeron. Maar de schade is inmiddels groot. Volgens marktonderzoeker IDC is het marktaandeel … 433 MHz Celeron op de markt komen, die twee maanden later gevolgd wordt door een 466 MHz-versie. Kort daarop introduceert Intel een 500 MHz-model. …