404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Internet of Things is riskante wereld

26 miljard apparaten zullen in 2020 met een eigen IP-adres aangesloten zijn op internet. Veel van die apparaten en de bijbehorende verbindingen zullen slecht beveiligd zijn. 
Tientallen miljarden nieuwe kansen voor hackers dus? “Zet je twee stappen in de goede richting dan kun je al heel goed in control zijn.”
treinstation

'IT zit bij de NS heel dicht op de klant’

Er is lef nodig om te tekenen voor de job van CIO bij een bedrijf dat al jaren voornamelijk ongunstig in de publiciteit staat en dan meestal nog met problemen die – terecht of niet – worden herleid tot tekortschieten van de informatievoorziening. Toch deed Hessel Dikkers het.

Legacy op mainframe geen punt voor mobiele apps

IT-managers die data van oude mainframe-applicaties voor mobiele apps willen gebruiken, zien vaak maar twee mogelijkheden: vervangen of herschrijven van die applicaties. De derde mogelijkheid, moderniseren, wordt gezien als onmogelijk of onhandig. Dat is volstrekt onterecht zegt Huib Klink, van Micro Focus. “Legacy hoeft geen belemmering te zijn.”

‘Laat u de kaas niet van het brood eten’

2012 markeert het begin van cruciale jaren in IT. De huidige lichtgewichttechnologieën vergen minder kapitaal en ontwikkeltijd, en nodigen uit tot opwindende nieuwe bedrijfsconcepten. Als IT daar een rol bij wil spelen, moeten we niet de fouten van 1997 herhalen, stelde Mark McDonald op Gartners Symposium/ITXPO in Barcelona.

‘Schaduw-IT zal alleen maar groeien’

PricewaterhouseCoopers gaat er van uit dat 15 tot 30 procent van IT-uitgaven buiten het officiële IT-budget om gaan. Bedrijfsonderdelen passeren hun IT-afdelingen door cloud-based applicatiediensten in te kopen of mobiele apparatuur te gebruiken, buiten de controle van CIO en IT om. De CIO moet daar wat mee, zegt Chris Curran van PwC.