404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Murkus_Spiske_Unsplash

Partnerbijdrage

Hoe je van tien clouds één cloud maakt

Veel leveranciers die actief zijn in de cloud-markt, houden vast aan een benadering van de markt die veel werd gebruikt in het pre-cloudtijdperk: ‘Differentiatie’ was het sleutelwoord.

Hoge functies nemen grote risico's in de cloud

Hoge functies nemen grote risico's in de cloud

Werknemers in de hogere functies gedragen zich zeer riskant als het gaat om het gebruik van cloudcomputing. Ze maken het meest intensief gebruik van cloud-applicaties op het werk en vertrouwen zo zeer gevoelige en uiterst belangrijke bedrijfsinformatie toe aan applicaties die maar matig beveiligd zijn.
cloud connect

SaaS-escrow: meer dan een theoretisch vangnet

… of je ooit nog bij je data kunt’, waarschuwen cloudcriticasters. ‘Dat risico kun je afdekken’, zeggen escrowproviders. Tot voor kort was het een … Derhalve een dringend terugbelverzoek ingesproken op de voicemail van de mobiele telefoon van de directeur-eigenaar. Vrijdag De directeur-eigenaar … te vinden uit de ontstane situatie. De voor die uitweg denkbare scenario’s vallen uiteen in 3 basisvarianten: Activiteiten en intellectueel eigendom …