404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

in de klas

Partnerbijdrage

Weg met die muffe lucht!

Waarom luchtkwaliteit monitoren zo belangrijk is, ook na de pandemie.

Een veiliger IoT is beter voor ons allemaal

Partnerbijdrage

Een veiliger IoT is beter voor ons allemaal

Nu IoT-apparaten een steeds geliefder doelwit van hackers worden, werpt zich de vraag op waarom ze zo kwetsbaar zijn voor aanvallen. En waarom bereiden organisaties zich zo slecht voor?

 

 

beveiliging

PTI gaat voor nieuwe ISO 27001

Pincode Telenet in Woerden laat zich begin 2015 auditen voor een certificatie volgens de in 2013 geheel vernieuwde ISO-standaard 27001. Het bedrijf ziet er niet tegenop en heeft zich flink voorbereid. “Maar het is nooit af.”

Nieuwe uitdagingen, passende oplossingen

Het immer veranderende IT-landschap schreeuwt om bijpassende strategieën voor identificatie en toegang. Een keur aan sprekers vertelt op het congres Access Update op 10 april aanstaande over de nieuwste ontwikkelingen rond zaken als technologie, privacy, controle en regelgeving. Hier blikken ze vooruit.

Smartphones brengen beveiliging in stroomversnelling

In deze tijd van mobiele apparaten, zegt Rob van der Staaij, ishet van het grootste belang het authenticatie- en autorisatieproces goed dicht te timmeren, want de risico’s zijn groot. Checks op traditionele aspecten als user ID en wachtwoord zijn niet meer voldoende. Veel nieuwe 
technieken dienen zich aan.
cloud

Back-up in de cloud

Back-up in de cloud, het klinkt zo eenvoudig. Je slaat je gegevens 
periodiek op en als de nood aan de man komt, haal je ze weer naar 
binnen. Geen gegoochel meer met back-upmedia, niet meer heen 
en weer met een koffer vol disks 
naar een veilige opslaglocatie. “Het opslaan van belangrijke gegevens 
in de cloud biedt bescherming 
tegen onheil.”

Product: CA koppelt identificatie aan sociale media

“Gebruikers hebben er een hekel aan om steeds maar weer hun gegevens in te moeten voeren. Als ze dat een keer gedaan hebben, willen ze als ‘bekend’ te boek staan, bijvoorbeeld op een website of in een bedrijfssysteem”, zegt Henk van der Heijden, VP Security bij CA technologies.

Medewerkers Intel productiever dankzij BYOD

Chipfabrikant Intel breidt zijn interne BYOD-programma uit. De aanleiding is dat medewerkers productiever blijken te zijn als ze hun eigen apparatuur voor het werk mogen gebruiken.

Grote schoonmaak

Het opruimen van het bestaande applicatielandschap is de grootste kopzorg van CIO’s. Vreemd genoeg is rationaliseren een heel wat minder bekend ambacht dan bouwen of onderhouden. Geheel ten onrechte, zegt Ron Tolido. Hij beschrijft acht manieren om nieuw leven te blazen in vastgeroeste applicaties.