404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Informatica komt niet met strik om de haven van Rotterdam binnen

Universiteiten, middelbare scholen en in het bijzonder het ministerie van Onderwijs nemen het vak informatica niet serieus genoeg. Er bestaat een niet aflatende behoefte aan informatici, maar er bestaan nog steeds geen eerstegraadsdocenten informatica. Jan Friso Groote en Chris Verhoef doen een dringend beroep hier verandering in te brengen. ‘Zelfregulering leidt tot verwatering.’

Digitale route provincie Zuid-Holland is cultuurschok voor ambtenaren

Veranderingstrajecten bij de provincie Zuid-Holland zijn vaak moeizame worstelingen. Dus ook het nieuwe automatiseringsproject ‘Digitale Route’ kan rekenen op weerstanden van provincieambtenaren. Veel provinciemedewerkers raken in de nieuwe situatie hun informatiemonopolie kwijt, constateren de auteurs van dit artikel. "Dat kan nog wel eens lastig worden."

Een zeer goede koning van Frankrijk

Het meest recente boek over Steve Jobs hangt een ontluisterend beeld op van de grote roerganger van Apple, NeXT en Pixar. De vraag blijft in welke mate Steve Jobs zijn eigen succes in de weg staat dan wel bevordert.

Virtueel minister-president Sanderijn Cels

De overheid moet zich niet alleen bezighouden met het fysieke deel van de publieke ruimte, maar ook met het virtuele, vindt Sanderijn Cels. De minister-president van het Kabinet Online overhandigde staatssecretaris Rick van der Ploeg onlangs de Eerste Nota Virtuele Ordening. Een beleidsstuk vol prikkelende ideeën over de overheid in de informatiesamenleving.

Computergebruiker neemt genoegen met broddelwerk

… per definitie moeten worden gewantrouwd. Ben Slijk Wanneer de computer bij normaal dagelijks gebruik, zonder duidelijke oorzaak, ineens stopt met werken, is dat geen aanleiding (meer) voor veel commotie. De computer … of een alarmcentrale wordt geconfronteerd met een computer die hardnekkig weigert meer te doen dan het tonen van een zandloper, terwijl er iemand …