404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Contacttracing

Contacttracing

Nu appmakers aan de slag gaan met een tracingapp om de coronabesmettingen te tracen, moeten we uitkijken dat het doel niet uit het oog wordt verloren.

Kunstmatige intelligentie.

AI in de polder

De discussie die nu wordt gevoerd over AI is niet altijd geworteld in een degelijke kennis van zaken. Een beter begrip van de technologie is noodzakelijk.

Hybride cloud is succesfactor in digitale wereld

Bedrijven die de hybride cloud omarmen maken drie keer meer kans op het behalen van hun business- en IT-infrastructuurdoelen. Dit blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van EMC.

CWI verbetert IT achter bestraling van kankerpatiënten

Het Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) uit Amsterdam gaat samen met het Academisch Medisch Centrum (AMC) en producent Elekta Brachytherapy uit Veenendaal de IT die wordt gebruikt bij het bestralen van kankerpatiënten verbeteren.

Anonimiteit bij Big-Data-analyse een illusie

Big Data waar persoonsgegevens uit verwijderd zijn, lijken de privacy te waarborgen. Maar er is maar weinig nodig om persoonlijke gegevens weer aan de persoon te koppelen, blijkt uit onderzoek

SDI voor veel bedrijven nog een wenkend perspectief

Het wil in Nederland nog niet erg vlotten met de transitie naar software defined infrastructuur (SDI). 60 procent van de organisaties verkeert nog in de fase van het virtualiseren van applicaties.