404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

werkloos

Waarom 50-plussers maar moeilijk aan de bak komen

De werkloze 50-plussers zijn pas op twee derde van hun beroepsleven, maar komen vaak moeilijk aan de bak. Dat veel (IT-)werkgevers zich schuldig maken aan leeftijdsdiscriminatie is een publiek geheim. Vaak is dit ingegeven door vooroordelen. Wat kunnen 50-plussers doen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?
vuurwerk

Jaaroverzicht 2011

2011 was het jaar dat het economisch herstel toch niet doorzette.

Zelfstandige IT’er beconcurreert de vaste kracht

De arbeidsmarktperspectieven voor zzp’ers in de IT lopen sterk uiteen. Terwijl de een maar moeilijk aan de bak komt, zit de andere, ervaren specialist geen moment zonder werk. Maar één ding is zeker: op de lange termijn zal de vraag naar flexibele arbeidskrachten sterk stijgen.

Silicon Valley: ‘hiring like it’s 1999’

Terwijl het werkloosheidspercentage voor de staat Californië half augustus op maar liefst 12 procent uitkwam, een van de hoogste percentages in de VS, ziet de arbeidsmarkt voor IT-professionals in de regio er heel wat rooskleuriger uit.