404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

SEPA: schiet invoering al een beetje op?

Grote incassanten moeten SEPA, het Single European Payment Area, komende zomer werkend hebben, een half jaar later moeten alle 
financiële administraties over zijn. De meeste bedrijven weten het, maar daar blijft het veelal bij. Men lijkt erop te vertrouwen dat de bank en de softwareleverancier het wel regelen. Dat zal in veel gevallen een misrekening blijken.

50 softwaretoppers 
uit Nederland

Softwarebedrijven zijn anders dan andere bedrijven. Ze zijn actief op het scherp van de economische en maatschappelijke vernieuwing. Ze genereren meer waarde per medewerker en groeien sneller dan bijvoorbeeld de maakindustrie. Private-equitybedrijf Main Capital zet vijftig veelbelovende softwarebedrijven in het zonnetje.

Jaaroverzicht 2011: mei - juni

2011 was het jaar dat het economisch herstel toch niet doorzette. Na een goed begin tekende zich al in maart een zekere terughoudendheid af bij investeren in IT. En de eurocrisis deed de rest. Maar 2011 was vooral ook het jaar van de smartphone en de tablet – het jaar van de te jong overleden Steve Jobs.
vuurwerk

Jaaroverzicht 2011

2011 was het jaar dat het economisch herstel toch niet doorzette.

IBM dicht kloof op opslaggebied

De opvolger van IBM’s Shark opslagsysteem is gereed in de vorm van een nieuwe reeks producten. Deze overbrug- gen de kloof die bestond tussen high-end en midrange opslagsystemen van Big Blue.

De wondere wereld van de spam

Als 2003 al de geschiedenis ingaat als een gedenkwaardig IT-jaar, dan is het wellicht als ‘het jaar van de spam’. Ongevraagde, massaal verstuurde berichten overspoelden de afgelopen twaalf maanden als nooit tevoren de mailservers van internetproviders en de elektronische postbussen van consumenten en zakelijke pc-gebruikers. Overheden reageren in toenemende mate met antispamwetten en gebruikers wapenen zich met spamfilters, maar van een kentering in het spamgeweld lijkt vooralsnog geen sprake.

Die niet waagt, die niet wint

Voor veel Internet-ondernemers valt het doek, maar met de coryfeeën komt het wel goed. Nina Brink, Maurice de Hond en Roel Pieper plukken de vruchten van de revolutie, omdat ze deel uitmaken van de gevestigde orde.

KPNstroomlijnt inkoop met E-markt

„Het grootste voordeel? Overzicht! De meeste bedrijven brengen het aantal leveranciers terug om de inkoopkosten terug te dringen. Wij kunnen de aanbestedingen open houden voor alle geïnteresseerde leveranciers, dankzij onze elektronische marktplaats”, zegt Geert Brouwer, directeur van KPN Inkoop en Logistiek.

Grote groei Storage Area Networks verwacht

… „E-handel is tegen het jaar 2002 goed voor een wereldwijde omzet van 3800 miljard dollar. Via Internet zullen bovendien grote aantallen EDI-berichten … die een bedrijf in zijn bezit heeft, wordt onderscheid gemaakt tussen de online opslag en de zogeheten nearline opslagsystemen. Die laatste vormen de … digit growth’. Met andere woorden: een jaarlijkse groei van minimaal 10 procent. Het indirecte kanaal heeft het meest van de groei geprofiteerd, …

Korten

… die Avalix heeft gedaan. De nettowinst steeg van 9,4 miljoen naar 10,7 miljoen gulden. De brutowinstmarge daalde van 11,8 procent naar 10 … pond. De brutowinstmarge kwam uit op 10,5 procent. De cijfers lagen boven de verwachting van financiële analisten. In de toelichting op de … brengt een deel van zijn elektronische warenhuis Bol (Bertelsmann Online) naar de beurs. Het bedrijf krijgt in het tweede kwartaal notering aan …

Importheffing is nattevingerwerk

… waarover omzetbelasting is verschuldigd en die een waarde van 48 gulden te boven gaat, moet officieel van de PTT schriftelijk bericht ontvangen over hoe … In 2002 zullen Nederlanders volgens Pro Active voor 2 miljard gulden online aanschaffen. Volgens Internet-marktonderzoeksbureau Multiscope koopt 10,4 procent van de online consumenten internationaal. Multiscope maakt geen …