404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Start-ups in IT

De wereld van IT-start-ups lijkt een echte mannenwereld, maar dat is maar schijn. Een bedrijf starten in de IT, dat gaat vrouwen ook heel goed af, blijkt uit een korte rondgang van AutomatiseringGids langs een drietal bedrijven in heel diverse takken van IT.
bureaublad Windows XP

Tijdsdruk nadelig voor open source

Na einde Windows XP en Office 2003 kiezen overheden weer voor Microsoft, ondanks de groei van open source. Waarom toch?

LiMux mascotte

'Kies niet voor open source vanwege de centen'

Projectleider Peter Hofmann blijft erbij: breken met Microsoft heeft de gemeente München zeker 10 miljoen euro bespaard. Maar open-sourceprojecten die ingegeven zijn door de wens te besparen, hebben volgens hem een groot afbreukrisico.
euro's

München bespaart miljoenen met open source

Het zou bedrijfseconomisch onverantwoord zijn om over te stappen van Linux op Windows. Dat heeft burgemeester van München Christian Ude - met cijfers onderbouwd - laten weten op vragen uit de gemeenteraad.

Open source en Europa’s onafhankelijkheidsverklaring

Door radicaal voor open source te kiezen kan Europa de hegemonie van Microsoft een halt toeroepen. Ton Boelens laat zien dat Microsoft niet langer meer blindelings wordt gevolgd. Sterker nog: de tijd lijkt rijp voor een ‘gouden eeuw’ van de Europese IT-industrie.