404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

vuurwerk

Jaaroverzicht 2011

2011 was het jaar dat het economisch herstel toch niet doorzette.

Jaaroverzicht 2008, vierde kwartaal

Het vierde kwartaal stond vooral in het teken van de kredietcrisis, waarvan de gevolgen zich steeds sterker ook in IT-land manifesteren.

Aansluiten en afblijven: de terugkeer van de ‘appliance’

Apparaten die ‘gewoon hun werk doen’ zijn in de vorm van consumentenelektronica al jaren gewoon te koop, maar als het om IT gaat ligt dat anders. Bedrijven zijn voor goed werkende toepassingen aangewezen op systeemintegratoren, supportcontracten en applicatie- en netwerkbeheerders. Het zijn niet voor niets de softwareleveranciers die nu de ‘appliance’ naar voren schuiven: een kant-en-klare bundel van hardware en een voorgeconfigureerde en geoptimaliseerde softwareapplicatie.

Virusbestrijders dweilen met de kraan open

… op de harde schijf. McAfee was er dan ook als de kippen bij om een gratis scanner voor dit virus op het Internet te zetten, maar het is vechten … nieuw virus." Macrovirussen hebben het met name gemunt op programma's van Microsoft. "Dat omdat je macro's van MS Word of Excel in tekstdocumenten en … ze infecteren makkelijk andere type computers. Een macro voor de Windows 95-versie van MS Word werkt ook in Word-versies voor Windows 3.1 of …