404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Salesforce

Salesforce1 lijmt apps aan elkaar

Salesforce.com toont met Salesforce1 een voorbeeld van de nieuwe IT-wereld. Dienstverleners nemen de integratietaak uit handen van de IT-afdeling. ­Marketing, sales- en serviceafdelingen kunnen zelf in hun IT-behoefte voorzien. ­Salesforce1 maakt die integratie mobiel.

Van XP naar Windows 7

Veel bedrijven zijn blijven hangen bij Windows XP, omdat dat OS prima voldeed en een switch naar Windows Vista niet nodig werd geacht. Na Vista kwam Windows 7 dat alweer is 
ingeruild voor Windows 8. Omdat een stap van XP naar 8 voor velen te groot is, kiest men voor een migratie naar Windows 7. Hoe gaat dat, wat kost het en waar moet je op letten?

Van dotcom crisis naar kredietcrisis

Het eerste decennium van de 21e eeuw begon en eindigde met een crisis. Maar vanaf dag 1 bleef IT zich onverminderd snel ontwikkelen. Een overzicht.

Product

… een kleurenscherm met een grote kijkhoek. Het scherm is schokbestendig en dat geldt ook voor de behuizing die is gemaakt van magnesium en aluminium. Om … Bovendien beschikt het pakket over een ingebouwde datalogger gebaseerd op Microsoft SQLserver, en een ingebouwde webserver. Gebruikers kunnen de … tussen de systeemmodellen van The MathWorks en de simulatoren van Incisive zorgt voor vereenvoudiging en versnelling van het verificatieproces, kortere …

‘Reputatie van CA moet een slag maken’

Frank Fidder is sinds deze zomer country manager van de Nederlandse vestiging van CA. Hij volgde Henk Douma op, die de functie circa 8 jaar vervulde en inmiddels een Europese businessunit leidt binnen CA.

Microsoft wil spam binnen twee jaar kwijt

Microsoft komt de komende twaalf maanden met een serie aan nieuwe technologieën om spam de nek om te draaien. Daamee moet 98 tot 99 procent van het probleem uitgebannen worden.

Lekker automatisch....

De belangstelling voor woon-ICT oftewel ‘domotica’ neemt zienderogen toe, maar echt ingeburgerd is de technologie om huishoudelijke taken te verlichten en het comfort of de woonkwaliteit te verhogen nog niet. Aan toepassingen is geen gebrek, maar de hoge kosten staan grootschalige invoering in de weg.

M-commerce vereist integratie met bestaande dienstverlening

Elke onderneming staat voor de keus of er iets gedaan moet worden aan mobiele dienstverlening of niet. Veel bedrijven die er al mee begonnen zijn, kiezen voor het opzetten van een zelfstandige nieuwe organisatie en nieuwe ICT-oplossingen. Het grote gevaar hierbij is, zegt Guido van der Harst, dat er onvoldoende gekeken wordt naar de integratie met de bestaande diensverlening. De toegevoegde waarde gaat dan verloren.

Rekenkracht uit een stopcontact

De ICT-industrie is nog vol van de mogelijkheden van het Internet, maar de volgende grote ontwikkeling staat al voor de deur. The Grid, net als het web een spin-off van wetenschappelijk onderzoek, kan de ICT-sector opnieuw radicaal veranderen.

Intelligente agenten beheren nieuwe systemen e-business

De eisen die aan de nieuwe generatie e-business-systemen worden gesteld, kan men het best realiseren met agent-technologie. ’Intelligente agenten’ die zelfstandig werken en communiceren via een gemeenschappelijke taal, zegt Chris van Aart, zijn het antwoord op de vraag: Hoe koppelen we zo efficiënt mogelijk applicaties aan elkaar? De eerste gereedschappen voor het bouwen van prototypes en gespecialiseerde applicaties zijn verkrijgbaar.

PC’s struikelen ook over millennium

… nog miljoenen oudere PC’s in gebruik zijn. Bovendien mag worden verwacht dat consumenten en kleine bedrijven tweedehandscomputers willen blijven kopen. Apparatuur dat voor een … kunnen worden verwacht met losse applicaties. Grote softwarebedrijven als Microsoft zijn dan ook druk bezig hun software op fouten te controleren. Bij …