404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Back-up: tape is geen must meer

Data die snel nodig zijn staan op disk, andere gegevens verhuizen na verloop van tijd naar tape. Zo hebben we het de afgelopen 50 jaar gedaan, maar daar komt verandering in. Disks blijven het hart van de opslag vormen, maar duiken daarnaast op in de achtergrond. Solid state disks (SSD’s) worden steeds vaker gebruikt voor gegevens die heel snel nodig zijn.

Inhaalslag digitalisering cultureel erfgoed

Bezuinigingen op het digitaliseren van cultureel erfgoed dwingt IT’ers alles uit zichzelf te halen. Het bedrijfsleven en culturele instellingen moeten beter gaan samenwerken. ­Erfgoeddigitalisering, constateert Jon Peter van den Oever, vereist een nieuwe aanpak: meer creativiteit en een optimale IT-infrastructuur.

Gegevens MegaUpload nog niet vernietigd

Gebruikers van de gesloten website MegaUpload hoeven voorlopig niet te vrezen dat hun daar opgeslagen gegevens verloren gaan. De twee serviceproviders die de servers beheren, hebben beloofd nog minstens 2 weken te wachten met het vernietigen van de data.