404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Hoe Smart is jouw KPI?

Hoe smart is jouw KPI?

Hoe kun je KPI's vaststellen als het nieuwe normaal niet meer normaal is?

innovatie

IT Tomorrow: Digitale Disruptie: Wat betekent dit voor u?

De Amerikaanse visionair Mark Zawacki geeft in deze aflevering van IT Tomorrow advies over de digitale transitie. Zijn motto: ‘Think big, start small en ‘begin fast’, Wat betekent dit voor uw organisatie? Kijk de opname hier nog eens terug.

Het opvallendste nieuws volgens Henry Barenholz

Dat Nederland wereldwijd in de voorhoede zit met IT-innovatie, creëert nieuwe interessante uitdagingen voor personeel, vindt Henry Barenholz, Senior Director HCM Leader Benelux & Nordics bij Oracle.

IT Tomorrow over agile met Rini van Solingen

De business vraagt de IT-afdeling om snelheid en flexibiliteit en dus wordt agile meer en meer als oplossing gezien. Maar wat komt er allemaal kijken bij een agile aanpak? En vooral: welke oude waterval-reflexen moet je loslaten? Kijk de uitzending met agile-expert Rini van Solingen van 18 maart hieronder terug.
winkelstraat

Steden veranderen door online shoppen

De Expertgroep Future Retail City Centre van Shopping Tomorrow presenteert zijn visie op stedelijk winkelgebied van de toekomst, dat sterk verandert vanwege het feit dat mensen massaal online gaan winkelen.

IT Tomorrow: War for talent

Een tekort van 900.000 IT-ers in 2020? Wat kunnen IT-organisaties doen om te voorkomen dat ze zonder de juiste IT-professionals komen te zitten? Kijk deze uitzending van IT Tomorrow nog eens op uw gemak terug.
Albert Sprockholt

IT Tomorrow: Outsourcing onmisbaar in IT-strategie

De uitzending van IT Tomorrow over Outsourcing van vrijdag 29 januari is hieronder terug te kijken. Outsourcing lijkt een voorwaarde te worden voor een snelle en daadkrachtige IT-strategie. Maar: hoe pak je dat outsourcen dan aan? Wat houd je nog in eigen huis? En hoe houd je de regie?

IT Tomorrow: over DevOps

De ontwikkelingen rond DevOps staan centraal in deze aflevering van IT-Tomorrow. Wat is het? Hoe pak je het aan? Wat bereik je ermee? Bekijk de uitzending van vrijdag 18 december nog eens op uw gemak terug.
IT

IT Tomorrow: Trends in storage

De wervelende ontwikkelingen in storage staan centraal in de editie van IT Tomorrow van 20 november. Kijk de uitzending nog eens terug.

IT Tomorrow LIVE: de rol van IT bij innovatie

Kijk om 10 uur naar de live-uitzending van IT Tomorrow. In deze aflevering staat de MKB Innovatie Top 100 centraal. IT speelt namelijk in veel van deze innovatieve cases een grote rol.

IT Tomorrow: 10 security risico's om direct aan te pakken

Een nieuw seizoen IT Tomorrow start op vrijdag 18 september vanaf 10:00 uur. In deze nieuwe uitzending presenteren we de 10 grootste IT-security bedreigingen waar u als IT manager direct mee aan de slag moet.

Vrijdag 12 juni 10.00 uur: IT Tomorrow nr. 8

We staan aan de vooravond van een data-explosie. Misschien zitten we er al middenin. Fascinerend, want het opent een baaierd aan nieuwe mogelijkheden. Maar hoe sla je al die extra data veilig, werkbaar en betaalbaar op? IT Tomorrow laat vrijdag 12 juni een interessante oplossing van eigen bodem zien.

IT Tomorrow: hoe PostNL migreerde naar de cloud

Marcel Krom, CIO van PostNL vertelt in de nieuwe aflevering van IT Tomorrow waarom en hoe zijn organisatie rigoreus de overstap naar cloud computing maakte. Kijk mee: aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

IT Tomorrow: speciale gast Peter Hinssen

Rokende server? IT-project dat gierend uit de klauw loopt? Laat de boel even de boel en kijk naar de speciale uitzending van IT Tomorrow met Peter Hinssen. Over wat er ook alweer zo leuk en belangrijk is aan IT.

Speciale uitzending IT Tomorrow met innovatie-expert Peter Hinssen

Rokende server? IT-project dat gierend uit de klauw loopt? Laat morgen de boel even de boel en kijk naar de speciale uitzending van IT Tomorrow met Peter Hinssen. Over wat er ook alweer zo leuk en belangrijk is aan IT. Vrijdag 10 april om 10.00 uur.