404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

wolken

Roundtable: transitie naar de cloud

Midden september discussieerde in Nieuwegein een keur aan IT-managers en -specialisten over de (private) cloud, de weg ernaartoe en de beren op die weg. Organisatoren AutomatiseringGids en Proact baseerden het rondetafelgesprek op hun recente onderzoek naar cloudgebruik door Nederlandse bedrijven. Een impressie.
Salesforce

Salesforce1 lijmt apps aan elkaar

Salesforce.com toont met Salesforce1 een voorbeeld van de nieuwe IT-wereld. Dienstverleners nemen de integratietaak uit handen van de IT-afdeling. ­Marketing, sales- en serviceafdelingen kunnen zelf in hun IT-behoefte voorzien. ­Salesforce1 maakt die integratie mobiel.

Cloud-in- a-box

Cloud-in-a-box is een antwoord van de industrie op de complexiteit die komt kijken bij het inrichten van een private cloud of gevirtualiseerd datacentrum. Het gaat om een confectiesysteem samengesteld uit bouwblokken, soms van verschillende leveranciers, waarbij vooraf uitgebreid is getest of ze goed samenwerken.

Cloudsurfers

Sommige ondernemers bouwen hun bedrijf in of rond de cloud. Wat doen ze daar precies? Een aantal cloudsurfers vertelt waarom ze een voorsprong denken te hebben op bedrijven met een reusachtige eigen ICT-infrastructuur.

Het nieuwe werken … op school

Lessen geef je, klassikaal, op school. En de lesvoorbereiding en het nakijken van proefwerken, dat doen leraren grotendeels thuis. ‘Het nieuwe werken’ associeer je niet meteen met het onderwijs. Maar het werk van leraren verandert inmiddels drastisch – dankzij ICT.