404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Podcast Platformisering

Partnerbijdrage

Podcast: succes in de platformeconomie

Zowel de overheid als het bedrijfsleven hebben baat bij platformisering. Maar de verandering gaat niet zonder slag of stoot.

Zonder architectuur geen structuur

Partnerbijdrage

Zonder architectuur geen structuur

Hoe Low-code en No-code oplossingen door één probleem op te lossen meerdere problemen kunnen veroorzaken

Peter Sondergaard

Gartners ITxpo: De top 10 IT-trends

Gartner CEO Peter Sondergaard noemt CIO's 'bouwers van de basis voor een nieuwe digitale maatschappij voor volgende generaties'.

13 vragen over georedundantie

Van georedundantie is sprake, wanneer twee gebieden dermate verschillen dat ze nauwelijks door een en dezelfde ramp getroffen kunnen worden. Wordt in beide gebieden een datacentrum gebouwd, dan overleeft het ene de ramp die het andere onbruikbaar maakt.

Samenwerking tussen gemeenten loont

Samenwerking op het gebied van IT is bij gemeenten een populaire methode om de ­kosten te verlagen en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Maar slagen de gemeenten daar ook in? Volgens Almar Wimer Siebenga, goeroe op het terrein van gemeentelijke shared service centra, is de wankele politiek-bestuurlijke context van veel gemeentelijke samenwerkingsverbanden de grootste bedreiging.

Helft van nieuwe nationale supercomputer is klaar

De helft van de nieuwe nationale supercomputer is gereed, dat hebben IBM, NCF en SARA vannacht bekendgemaakt. Het apparaat, Huygens Power 6 geheten, staat opgesteld bij SARA Reken- en Netwerkdiensten in Amsterdam en is bekostigd door de Stichting Nationale Supercomputer Faciliteiten (NCF).