404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Mark's Nokia

Marks Nokia

Waarom een oude Nokia net zo goed afgeluisterd kan worden als een nieuwe Apple. Maar wel andere voordelen biedt.

Dataschande van 2013 in kaart

Wat zijn de gevaarlijkste data-beveiligingsincidenten? Hoe vaak komen ze voor? Wie zijn de meest aannemelijke slachtoffers? En wat zijn mogelijke tegenmaatregelen? Het deze week vrijgegeven Data Breach Investigations Report 2014 analyseert meer dan 60.000 beveiligingsincidenten, die in 1.367 gevallen leidden tot blootstelling van data.

Van dotcom crisis naar kredietcrisis

Het eerste decennium van de 21e eeuw begon en eindigde met een crisis. Maar vanaf dag 1 bleef IT zich onverminderd snel ontwikkelen. Een overzicht.

Verspreiden van kennis is beste middel tegen virussen

… Zoals het versleutelen van data of het beschermen van computers tegen hackers.” Maar virussen zijn een gegeven en op dat terrein levert McAfee … herkent ook direct varianten. Door de technologie die wij toepassen, kunnen we meestal pas actie ondernemen na een paar echte aanvallen.” Tot de … maar ook het gedrag van programma’s en macro’s in de gaten houden. Scan je onvoldoende diep dan loop je de kans dat er een virus doorheen glipt. In …

Meer processors buiten pc’s dan er in

De makers van ingebedde processors doen de laatste tijd steeds betere zaken. De toename zit op alle segmenten van de markt, zowel bij de simpele stuurschakelingen als bij de zeer ingewikkelde processors.

Internet Protocol overvleugelt al zijn voorgangers

Het Internet Protocol, kortweg IP, is bezig aan een ware zegetocht. Er is vrijwel geen IT-systeem meer te vinden dat niet met deze manier van communiceren overweg kan. Voor beheerders van informatiesystemen kan dit betekenen dat zij hun strategie waar ze jarenlang op hebben vertrouwd, radicaal moeten omgooien.