404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Facebook komt met Yammer-rivaal

Facebook heeft vandaag voor het eerst een versie van het sociale netwerk voor bedrijven getoond. De eerste bedrijven kunnen vanaf nu aan de slag met ‘Facebook at Work’.

De slachtoffers van de iPhone

Zeven jaar geleden - 9 januari 2007 - introduceerde Apple zijn iPhone, een apparaatje dat het begrip slimme telefoon een geheel eigen aanzicht zou geven. De komst van de iPhone leidde tot het verdwijnen van een aantal andere producten.

Apples Siri studeert voor 'Bright'

Siri ondergaat achter de schermen een vernieuwingsslag waardoor Apples digitale assistent binnenkort het antwoord een vraag weet voor deze wordt gesteld.

Apple op eenzame hoogte op tabletmarkt

In het afgelopen kwartaal zijn wereldwijd 25 miljoen tablets verkocht. Apples iPad trok de kar met 17 miljoen stuks, goed voor een marktaandeel van 68 procent.

Java niet meer populairste programmeertaal

Java is door C ingehaald als populairste programmeertaal in de Tiobe Programming Community Index van april. C werd gebruikt door 17,55 procent van de programmeurs, tegen 17,02 procent die Java gebruiken.

China heeft snelste computer ter wereld

Een in China gebouwde supercomputer op basis van Intel X5650 processors en NVidia Tesla C2050 GPU’s is nu de allersnelste computer ter wereld. Dit blijkt uit de Top-500 supercomputers die vandaag is gepresenteerd in Hamburg.