404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Chipgiganten duiken samen in lithografieonderzoek

IBM, AMD, Infineon Technologies en Micron Technology kondigen vandaag een gezamenlijk onderzoeksproject aan met een omvang van 580 miljoen dollar. Dit meldt de Wall Street Journal.

Onderwijs en offshoring

Offshore outsourcing is een trend die niet is tegen te houden. Hoe moeten universiteiten en HBO-instellingen hierop reageren? Tot slot van deze serie het weerwoord van Daan Rijsenbrij, die in maart een pleidooi hield voor een deltaplan op het gebied van universitaire IT-opleidingen. Veel kritiek volgde. Vandaag zijn antwoord. Dit is de negende en laatste aflevering in een serie. Eerdere artikelen verschenen 25 februari, 4, 11, 18, 25 maart, 1, 8 en 15 april.

Gefaseerd of Big Bang

_Twintig procent van de servers in Nederland draait nog op Windows NT 4.0. Eind dit jaar houdt de gratis ondersteuning van dit besturingssysteem op. Veel bedrijven staan voor de keuze: migreren of niet? Vooral de kleinere bedrijven, constateert René Scholten, zien er als een berg tegenop. Welke stappen moet een bedrijf zetten om de overstap soepel te laten verlopen?

‘Nieuwe arbeidsrelatie’ kan pijn doen

Cap Gemini Ernst & Young heeft ongeveer driehonderd van de Nederlandse medewerkers een salarisverlaging aangeboden. Omdat het ‘gat’ tussen hun marktwaarde en beloningsniveau te groot was is hen gevraagd gemiddeld 10 procent inkomen in te leveren.

‘Geen grote reorganisatie CSS’

Bij de doorstart die CSS (Computer Services Solutions) momenteel maakt, zal waarschijnlijk geen grote reorganisatie nodig zijn. Dat zegt de nieuwe directeur Jos Houben in een toelichting op zijn besluit om een groot deel van de activiteiten van het Bossche ICT-bedrijf over te nemen in het Financieele Dagblad.

Windows XP met ondersteuning Bluetooth

Microsoft heeft gisteren een update van zijn besturingssysteem Windows XP uitgebracht die Bluetooth ondersteunt. Dat meldt de internetnieuwsdienst Cnet.

Qualcomm optimistisch over mobieltjes

Qualcomm denkt dit kwartaal 20 miljoen chips voor mobiele telefoons te verkopen. Dat zijn er een tot twee miljoen meer dan in juli was voorzien.

Tekort standaardisatie belemmert ontwikkeling mobiele sites

IT-managers zullen op korte termijn een besluit moeten nemen over het opzetten van een site voor mobiele apparaten. Het ontwerpen van zo’n ’mobiele’ site is geen eenvoudige opgave. De verschillen tussen de bestaande GSM-toestellen zijn groot, zelfs tussen die van één producent. Richard Flapper bespreekt een aantal mogelijkheden om de problemen te boven te komen.

De wereld van de kennis of de kennis van de wereld

… de laatste browser van Microsoft zelf op beide testmachines nochtans als default was geïnstalleerd. Overigens zijn Encarta en Britannica volledig … Encarta Online Internationaal: http://encarta.msn.com/spotpreview/ba/default.asp Encarta Online Nederlandstalig: http://encarta.msn.com/nl/EncartaHome.asp