404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Inhoudsopgave juni-juli 2020

Inhoudsopgave juni-juli 2020

… Voorwoord Jasper Bakker 07 - ' De cultuur van de internetsector past mij het best' De carrière van Simon Besteman … 09 - Techniek is niets voor onderwijzers Column Felienne Hermans 11 -  Big data ontsluiten in de cloud Zo heb je ook … die data. 15 - Casestudy: Infomedics verkort met RPA acceptatieproces van nieuwe klanten Factoringcontract opstellen en ondertekenen: van 57 dagen naar …
Inhoudsopgave september 2019

Inhoudsopgave september 2019

… van ... Richard Stassen 'Ik ben rete-eigenwijs' 11 - Ouderwets potlood Column Felienne Hermans 12 - Geen plan overleeft de werkelijkheid Waarom … je van kwaliteit toetsen naar voorspellen Artificial intelligence maakt het verschil. 26 - Sektarisch geweld Column Daan Kalmeijer 27 -  Snelgroeier … 44- The return of the bug Column Chris Verhoef Dossier ERP 46 - Een nieuwe ERP-implementatie: tobben of juichen? Bezint eer ge begint, is het
Kunstmatige intelligentie.

AI in de polder

De discussie die nu wordt gevoerd over AI is niet altijd geworteld in een degelijke kennis van zaken. Een beter begrip van de technologie is noodzakelijk.

Kodak rolletje

De 6 D’s

Hoe kies je de juiste technologie voor je nieuwe businessmodellen?

Samsung Galaxy Note 7 na onbranden batterij

Accu met brandblusser

Een ingebouwde brandblusser voor lithium-ionbatterijen moet rampen voorkomen.

Durfkapitaal duikt op blockchain

Private equity-partijen investeerden vorig jaar wereldwijd voor 13,8 miljard dollar in initiatieven op het gebied van technologische innovatie in de financiële sector. Dat is meer dan twee zo veel als in 2014. Vooral oplossingen die gebruik maken van blockchaintechnologie blijken bij de durfkapitalisten in de smaak te vallen.

Combineer informatica met ­andere disciplines: wedden dat er dan meer vrouwen komen

De vraag of ik een column wil schrijven over vrouwen in IT roept een hoop vragen bij mij op. Hoeveel vrouwen zijn er wereldwijd in de informatica? Wat is informatica ­eigenlijk tegenwoordig en doe ik daar wel aan? Dan zijn er nog de vragen van de redacteur: Wat is het ‘karakter’ van informatica in het licht van het geringe aantal vrouwen? Zou het vakgebied er anders uitzien met meer vrouwen? En hoe noodzakelijk is zo’n verandering?

Column: Das Software

Aspecteisen bijten elkaar per definitie. Daarom moet je ze in samenhang analyseren en integraal ontwerpen.