404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Samsung Galaxy Note 7 na onbranden batterij

Accu met brandblusser

Een ingebouwde brandblusser voor lithium-ionbatterijen moet rampen voorkomen.

Durfkapitaal duikt op blockchain

Private equity-partijen investeerden vorig jaar wereldwijd voor 13,8 miljard dollar in initiatieven op het gebied van technologische innovatie in de financiële sector. Dat is meer dan twee zo veel als in 2014. Vooral oplossingen die gebruik maken van blockchaintechnologie blijken bij de durfkapitalisten in de smaak te vallen.

M maakt Android zuiniger en veiliger

Google belooft een reeks verbeteringen in zijn nieuwe versie van Android. Meest opmerkelijke belofte is het minder vaak hoeven opladen van Android-apparaten.

SEC eist duidelijkheid over 'bloedmineralen'

De Amerikaanse beurstoezichthouder SEC heeft gisteren regels aangenomen die bedrijven er toe verplichten bekend te maken of ze gebruik maken van zogeheten conflictmineralen, die worden gewonnen in Congo en diens buurlanden.

McAfee: 'Cyberoorlog vrijwel onvermijdelijk'

McAfee schetst de belangrijkste dreigingen die het op de radar heeft in het rapport `2012 Threats Predictions´. “Veel van de dreigingen die in 2012 van belang gaan worden, lagen in 2011 al op de loer,” zegt Vincent Weafer, senior vice president bij McAfee Labs. “Het afgelopen jaar werd het grote publiek zich meer bewust van dergelijke risico’s, zoals bedreigingen van kritieke infrastructuur of de invloed van hacktivisme met betrekking tot internationale media-aandacht. Intussen zien we hoe cybercriminelen hun gereedschap en malware blijven verbeteren, en klaar staan om een behoorlijke impact te maken in 2012.”