404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

De Netflix-hack waar de wereld op wachtte

Eén van de grootste ergernissen van Netflix-abonnees is de regio-restrictie op films waarvoor de 'online-bioscoop' in hun land geen vertoningsrechten regelde. Maar daarvoor is nu een - niet 100 procent legale - workaround beschikbaar.

BlackBerry zet vol in op IoT

BlackBerry gaat een reeks initiatieven aankondigen voor het Internet of Things op de grote Consumer Electronics Show begin januari in Las Vegas.

Hitachi demonstreert nieuw bedrijfsmodel met trein-as-a-service

Hitachi experimenteert in Engeland met het aanbieden van treinen, waarbij de Network Rail System in Engeland alleen betaalt wanneer de dienstverlening op tijd verloopt. De dienstverlening is een ambiteuze demonstratie van hoe het bedrijf met IT, Internet of Things en zijn kennis van treinonderhoud betere dienstverlening kan leveren dan de traditionele spoorwegen in het land. Hitachi heeft vergelijkbare plannen voor andere sectoren.

ZX Spectrum is weer terug

Geloof het of niet, maar de ZX Spectrum is weer terug. In Groot-Brittannië is de productie van deze uit 1982 daterende computer weer van start gegaan. Spectrum Vega is de nieuwe naam van de computer, die als een spel-console op de markt komt.

BlackBerry richt zich weer op echte toetsen

De meeste toekomstige modellen BlackBerry's krijgen weer een fysiek toetsenbord. Dat zei de nieuwe topman John Chen van de smartphonefabrikant dinsdag tijdens de Consumer Electronics Show (CES 2014) in Las Vegas.
Main Software top 50

Main Software 50: 
succes is geen toeval

Jaarlijks brengt private-equitybelegger Main Capital het landschap van de onafhankelijke, niet-­beursgenoteerde softwareleveranciers in kaart. Wie zijn de meest succesvolle 
bedrijven? Wie groeit het snelst? Wie springt eruit wat betreft performance in de cloud? 
De antwoorden zijn af te lezen aan de ‘Main Software 50’ van 2013.

Samsung start massaproductie 8-corechip

Samsung begint in augustus met de massaproductie van de nieuwe Exynos 5 Octa, een processor met 8 cores voor mobiele apparatuur zoals smartphones en tablets. De Zuid-Koreaanse fabrikant had de chip begin dit jaar al aangekondigd.

HP begint met verkoop Windows 8-tablet

De ElitePad 900, een zakelijke tablet met Windows 8 van HP, is vanaf deze week ook in Nederland te koop. Een eerste grote klant is er ook al, al is het niet in ons land: Emirates Airlines.

CES 2013 breekt records

Slimme apparaten zetten de toon, dit jaar op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. De auto­fabrikanten lopen voorop.